Gebelik testi silik çıkanlar Noooolur okuyun!!

Merhaba,

Test yapmadan önce mutlaka kullanma talimatını okuyun.Test yapıldıktan sonra, Öyle yarım saat 1 saat sonrası test değerlendirilmez.En fazla 5-10 dk için de görülen sonucu dikkate alın. Madem sonuç silik çıkıyor gidip HCG testi yapın net sonucu alırsınız..(Test sonucun da ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir.)
 
Adetim 2 gün gecikti bel ağrısı, göğüs ağrısı, akıntı, mide yanması ve göğüs ucunda kararma gördüm dün akşam test yaptım ve sonuç ikinci çizgi silik çıktı hamile olma ihtimalim inşallah vardır pazartesi doktora gidicem
 
Merhaba,

Belirtiler gebelik emaresi taşıyor. Mensinizin gecikmesi, test sonucunda ikinci çizginin silik çıkması. HCG testi yaparak , gebe olup olmadığınızı net şekilde öğrenebilirsiniz..
 
merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bende iki test yaptım iki gün ara ile iki testte silik çıktı
 
Merhaba ben eylül 27 de asilama yaptrdm asilamanin 13.gununde evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı perşembe hastaneye gidip kan vericem sizce gebelik olabilir mi test hayali yada hala ilaçların etkisi olabilir mi
 
Merhaba, Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor. Fakat bir takım koşullarda plano testlerin pozitif çıkmasına neden olabilir. Kan testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir. İnşallah gebesinizdir. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum.
 
Geri
Üst