Evimizden şık köşe dekor önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Evimizden şık köşe dekor önerileri
Ev dekorasyonlarımızda her oda kendini gösteren görünümleri ile beğeniyi hak edebilmektedir. Son derece özel oda görünümleri fikirleri arasında yer alan köşe görünümleri arasında siz de beğeni kazanabilecek bir görünüm yakalamak için farklılığa ihtiyaç duyuyorsanız değişikler için beni dinleyin bayanlar. Odalarınız yeterli ise bir odanız sizin keyfinize göre dekore edilecekse bu oda sizin zaman geçirebileceğiniz özel görünümlerle dolu bir şekilde dekore edilebilir.

kose-koltuk-dekorasyon-fikirleri.jpg


Diğer odalardan bağımsız gibi duran üstteki oda kendinizi dinlendirebileceğiniz bir dinlenme odası ya da misafirleriniz için dekore edebileceğiniz bir misafir odası olabilir. Sık misafir ağırlıyorsanız ve büyük bir eviniz varsa onlar için salon işlevini görebilecek bir oda için üstteki gibi şahane bir köşe mobilya grubu seçebilir ve bu mobilyadaki renklerle bütünlük sağlayabilecek bir duvar rafı tercihinde bulunabilirsiniz.

köşeli-şık-bahçe-mobilyaları.jpg

Kış ve yaz bahçesi için fikir olabilecek üstteki balkon dekorunda da içinizi ısıtabilecek ayrıntılar mevcut. Birçoğumuz ruhumuz sıkıldığında ya da evde yapacak bir şey bulamadığı zamanlarda soluğu balkonda alabilir. İşte o anlarda üstteki gibi hoş bir bahçe köşe mobilya grubunun bulunduğu bir balkonda bir soluk almak en çok ihtiyaç duyacağınız bir dinlenme yeri olabilir zannımca. Orta sehpa görünümünde olan ahşap sehpa tasarımı da kasa görünümlü alt kısmı ile beğenilere cevap verecek bahçe mobilyasına son derece uyumlu bir modeldir. Yastıkların rahat görünüm ile bu köşede gözünüzü kapatıp ruhunuzu dinlendirebilir, klasik bir müzik ile tüm negatif enerjinizi oksijeni bol ortamda üzerinizde atabilme olanağı yakalayabilirsiniz.

şık-Beyaz-Salon-Dekorasyonu.jpg


Hobileriniz arasında yer alan satranç oynamak için kullanacağınız satranç takımının bulunduğu üstteki odada tam zevkli bir görünüm ile karşınızda yer alıyor öyle değil mi? Beyaz küp görünümlü masa tasarımları, beyaz yemek masaları, son derece ihtişamlı görünen beyaz oturma grubu ile bu oda tam bir hobi odası olmaya aday gözüküyor. Havuz başı takımları ile de odanın kapısı açıldığında kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir ortama geçişi kısa zamanda gerçekleştirebileceksiniz. Böyle bir evim olsa hobim olan ahşap boyama için tüm malzemelerimi bu tarz dekore edilmiş bir odaya koymaktan büyük keyif alırdım sanırım. Beyaz renk her ne kadar tercihim olmasa da oda görünüm olarak zevkime oldukça hitap ediyor.

Şık-Köşe-ve-Koltuk-Tasarımları.jpg


Çiçekler ve yaprak figürleri ön plana alınarak gerçekleştirilmiş üstteki resimde şahaneliğini son derece ortaya koymuşa benziyor. Eskitme tarz görünen duvar kağıdına uyum gösteren sonbahar yapraklarının yer aldığı görünümde salon dekor değişiminizde tercih edilebilecek bir değişimdir. Keyifli seçimler ve dekor tarzınıza uyum ile dekorasyonlarınızda yeniliğe yer açmaya var mısınız?
 
Geri
Üst