KAYINVALİDEM HERŞEYE KARIŞIYOR.

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
KAYINVALİDEM HERŞEYE KARIŞIYOR.
Odamı değiştireyim diyorum kayınvalidemle birlikte yaşıyorum herşeye ama herşeye karışıyor arkadaşlarım. Yok şu renk olmaz yo bu olmaz yahu bırakta kadın biz kendi bildiğimize zevkimize göre işlem yapalım dimi ama ?

Yani Allah'ın gücüne gitmesin kötü kötü şeyler düşünüyorum onun için, sizde de bu tür ibr durumla karşılaşan var mı kaynanası ile birlikte yaşayanlar bana bi akıl verin napim ben ya
 

Ekli dosyalar

  • 6-detaylarda-renk-kullanin.jpg
    6-detaylarda-renk-kullanin.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 584
  • 7126-cocuk-odasinda-pastel-renk.jpg
    7126-cocuk-odasinda-pastel-renk.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 514
  • canyon-köse-takimi.jpg
    canyon-köse-takimi.jpg
    248,9 KB · Görüntüleme: 502
  • kucuk-odalar-icin-dekorasyon-fikirleri-2.jpg
    kucuk-odalar-icin-dekorasyon-fikirleri-2.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 495
  • 9306-klasik-renk-uyumu.jpg
    9306-klasik-renk-uyumu.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 507
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar 7 aydır nisanlıyım. 3 ay sonra düğünüm var ve düğün alışverişi nişan alışverişi bana zehir oldu. kayınvalidem herseye karısıyor şimdiki olayımız perdeler oldu. magazanın kapısını dahi hızla çarptı düşünün nişanlımla 7 yıldr brlikteyiz ondan yana hiç bir sıkıntı yok senın istediğin olacak diyor. ama ben ileri için çok korkuyorum..
 
Bahsettiğiniz olaylar ne yazık ki ülkemiz de sık sık yaşanan durumlardan biri...Gelin kaynana çatışmasını çok duyarız sizin de bu durumlardan birisi... Düğün yaklaşırken heyecan, yorgunluk, stres gibi duygular çok yoğun yaşanır. Bana göre elbette haklısınız. Sonuç ta evlenecek ve o evde yaşayacak sizsiniz. Zevkinize göre eşya ve dekorasyon en tabi hakkınız... Nişanlına bu durumu tatlılıkla anlatsan belki işe yarar diye düşünüyorum. Eğer sert bir dille anlatırsan ne kadar haklı olursan ol bu sefer nişanlının gözün de annesine saygısızlık yapan bir gelin konumun da olacaksın. Annesine kendi müdahale ederse daha iyi olur ama sen karışırsan bu sefer kaynanana ters tepki eder.
 
nişanlımdan yana hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama annesi beni çok bunalttı düşün kına gecesi kıyafetimi seçmiş bana sormadan ve ben bakmadım dahi.
 
Geri
Üst