Merhaba sevgili takipçimiz,

Güzel yorumunuzdan ötürü teşekkür ediyor , sağlıklı gebelik süreci geçirmenizi temenni ediyoruz. Sevgiler..
 
Meehaba 21 aralik son adet tarihim normalde 7 gun suruyordu 4 gun surfu 1 hafra sonra kahverengi leke arada cok az kanama bu tarihe kadar devam etti adetim hep 2 gun one atiyordu duzenli 19 ocakta olmam gerekirdi olmadim ara ara bel agrilarim oluyor 10 gun once test yapmistim negatif cikti gerci pazaresi doktora gidecegim bi sizs danismak istedim bu sekil durumlarla karsilasan var ise yorumlayabilirmi tesekkurler
 
Merhaba beklenen mens tarihiniz 19 ocak. Gebelilk testini çok erken yapmışsınız. Pazartesi günü mensiniz gerçekleşmez ise HCG testi yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Merhabalar daha öncede yazmıştım ilk yaptırıdığım kan testimi adetime 4 gün kala yaptırdım 2.70 çıktı iki gün sonra tekrarladım 34.9 çıktı 3 gün sonra bidaha tekrarladım 264.86 çıktı hamileymişim fakat gittiğim doktor okadar kötü okadar sivri dilli iğrenç bi doktor ki hiç bişey soramadım sinirden ben şuan nekadarlık hamileyim iki aydır devam eden folic asid var içiyorum hala bu evreden sonra ne yapıcam olmam gereken bi aşı yada kesinlikle yememem gerken bişey varmı ? Çok kötü giden bir evliliğim var her günüm üzüntü göz yaşı bu bebeğime zarar verirmi Yardımcı olurmusunuz ?
 
Merhaba,

Son mens tarihinizi yazmadığınız için gebelik haftanızı bilemiyoruz. Hekiminiz ters davranıyorsa merakınızı gidermiyorsa başka bir hekimin kontrolünde olun..Biz size şunu yiyin, için diye öneride bulanamayız. En iyi yönlendirmeyi hekim yapabilir..
 
Gayri meşru ilişki yaşayanlar,eger gebe
kalıp bebek olursa ne yapacaksınız?!bir dakikalık zevkiniz için ilerisini düşünemiyecek kadar cahil ve acımasızsiniz...Lağım borularından,çöp konteynirlarindan esirgeme kurumlarindan daha göbek bağı kesilmemiş masum kadersiz yavrucak Lara yenilerini mi ekleme niyetindesiniz....Yediğiniz nanenin bedeli vebali vicdan azabı için yaşadığınız o zevke degmez.
 
Geri
Üst