yardıma ihtiyacım var hem de acil!

bur_çak

Aktif Üye
Üye
yardıma ihtiyacım var hem de acil!
selamlar hayırlı geceler 2 gündür makatımda bi ağrı var karnımda da sancı genelde akşamları oluyor,başım filan dönüyo önüm kararıyo sancı girdiği zaman ara ara oluyo ama dayanılmaz oluyo büyük abdesti yaparken de zorlanıyorum internette aradım ama bulamadım ikisini beraber hem makat ağrısı hem karın sancısını size sormak istedim ne yaparsam ne yersem iyi gelir nasıl geçer bi bileniniz var mı?
 
Kabız olmuşsun burçak, bağırsakları çalıştıracak şekilde ve düzenli beslen. Bol su iç, koladan uzak dur. Aç karnına kayısı ye iyi gelir. Bağırsakların çalışmaya başladığı halde ağrın yine oluyorsa iç basur başlangıcı da olabilir, bir dra görünürsün, geçmiş olsun.
 
Bencede bağırsaklarla ilgili bir sorun hemeroid olabilir ama titanın dediği gibi büyük bir ihtimal kabızlık ve kabızılğa bağlı olan karın ağrısı sorunudur.
 
ya ben bu arada çok kilo aldım kpss kursu okul derken haftada 2 gün dışarda yiyorum ama her hafta oluyo bu yiyorum sona derse giriyorum eritmeden kalıyo o orda arkadan önden yandan gitmeye başladım spora da vakit yok sınava kadar dobişko olcam ev yemekleri yapan yerlerde kursa çok uzak zaten 5saat ders 1 saat ara sona derse gir 3 saat :( :(
 
en iyisi evde yumurta hasla ve sadwich yap- marul veya domatesli. bende 5 sene evdeki sadwichlerle . elmalarla.muzlarla ve yumurtalarla yasadim.
 
Geri
Üst