Aşılamadan sonra gebelık kac gunde ogrenılır

Merhaba umutt. benim bugün 14. gün oldu bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin diye. ve bugün test yaptırdım sonucunu bekliyorum. benim çok kasık ağrım oldu halende ara ara devam ediyor. 22.sindede regl olmam lazım bakalım nolacak.. sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu.. hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah.
 
slm kızlar tesadüfen dolaşırken gördüm bu siteyi.bendebu ay aşılama oldum ayın 12 de ama 4. aşılamam fakat vaz geçmiyoruz.çok üzülüyoruz ama yinede vaz geçmiyoruz.6 gün geçti çok korkuyoruz allah bu yolda herkeze kolaylık versin.
 
bende sonucumu aldım malesef tutmamış :( kısmetse 2. yi deneyip seneye tüp bebeği deneriz devamlı aşılama yaptırmak istemiyorum.
 
Merhaba arkadaşlar 8 inde aşılama yaptırdım bugun 13. Günüm dr 15. Günde test yaptırmamı istedi az kaldı heyecan dorukta yani ama bu akşam damla kadar kahverengi lekelenmem oldu korkuyorum açıkçası :(
 
Derya tutunca genelde bu durum olurmuş.. inş.tutmuştur..

İnşallah inci peri masalı :( ama lekelenme arttı ... Yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı inşallah ama umudum yok gibi
 
Benimde. 2.asilamam 9.günüm dun test verdim bugün alicam.. Tutmadı bence yine regil ağrılarım var..goguslerim iyice sisti.aslında adet günüm 2 gün gecti ama aşılama geç olduğu için doktor regilinde geç olucak dedi.doktorun dediğine gore daha 6 gün var.
 
Geri
Üst