preseed jel kullananlar

superisiiii

Yeni Üye
Üye
preseed jel kullananlar
pre seed kullananlar preseed kullananlar preseed jel jel
İNFERTİLİTE (Kısırlık) HASTA GRUBU

. - Açıklanamayan infertilite hasta grubunda
. - IUA ( Aşılama ) veya IVF ( Tüp bebek ) tedavileri öncesinde
. - IUA ( Aşılama ) veya IVF ( Tüp bebek ) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
. - Ovulasyon ( Yumurtlama ) takibi için ultrason muayenesinde
. - Timed Intercourse ( Zamanlı Cinsel İlişkiden Kaynaklanan Vajinal Kuruluk )
. - IUI ( Aşılama ) işlemi sırasında
. - IVF ( Tüp Bebek ) Embriyo Transferinde

. DİSPARONİ ( Ağrılı Cinsel İlişki Yaşayan ) HASTALARDA
. MENOPOZ SONRASI HASTA GRUBUNUN KURULUK TEDAVİSİNDE
Pre~seed vajinal kuruluk için de en doğru çözüm
Pre~seed " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Nemlendirici, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır.
Çünkü Pre~seed benzeri ürünlere göre;
bullet3.jpg
pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.
bullet3.jpg
Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.
bullet3.jpg
Antioksidan desteği için Arabinogalaktan içerir.
bullet3.jpg
İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.
bullet3.jpg
Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
Pre~seed' i benzersiz yapan nedir?
Pre~seed, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " ilk vajinal nemlendiricidir. Vajinal kuruluğu rahatlatmak için doğal vücut salgılarını taklit eder. Bunu yaparken de sperm için en uygun ortamı sağlar.
Pre~seed, vajinal nemlendirici semen (meni) ve üretken servikal mukusla aynı pH daki bir sıvı içinde dağıtılır. Sperme zarar vermez ve kadın vücudunu rahatlatır.
Pre~seed, hücrelere antioksidan desteği sağlayan DOĞAL şekilde oluşan, bioaktif bitki şekeri olan Arabinogalaktan içerir.

Pre~seed, içeride tutunarak vajina ve dış serviksi kaplar, hamile kalmaya çalışıldığı zamanlarda dahi sperme zarar vermeden doğal nemlendirmeyi yeniler.​
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.


Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.


arkadaşlar pre seed jel kullananların sonuçlarını merak ediyorum.Ben ürünü aldım şuanda daha kullanmadım ve fertilfocus tükürükten ovulasyon testini de aldım ama yeni başladım.
 
Son düzenleme:
selam yorumlatınızı paylaşmanızı bekliyorum.Ben ovulasyon dönemimi belirleyerek pre seed i kullandım 1 ay gebelik gerçekleşmedi...evet bendede
 
eğer tüpleriniz tıkalısa zaten gebelik beklemeyin arkadaşlar beim tüplerim tıkalıydı tüp bebek denedik çok şükür oldu zaten yumurtalar rahime ulaşmıyo presed asla yardımcı olmaz bu koonuda ya tüpleri açtıracaksınız yada tüp bebek probleminizi belirleyin önce
 
eğer tüpleriniz tıkalısa zaten gebelik beklemeyin arkadaşlar beim tüplerim tıkalıydı tüp bebek denedik çok şükür oldu zaten yumurtalar rahime ulaşmıyo presed asla yardımcı olmaz bu koonuda ya tüpleri açtıracaksınız yada tüp bebek probleminizi belirleyin önce
benim dr gittim ama tüperimle ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi ama tekrar baktırsam iyi olacak sanırım.sizinle paylaşırım teşekkürler
 
Bende baktım pre sede 120 dyo hamile kalmaniz eyer sıkıntı olursa bu sizden kaynaklanan birseydir dyo
 
Preseed gebe kalmaya engel bir durum yok ise kullanılabilir.Kanallar tüpler tıkalıysa yumurtlamada bozukluk varsa işe yaramaz.Özellikle vajinal kuruluk yaşayanlarda,nedeni olmayan kısırlık bulgusunda kullanılır.Ve erkeğin sperminin rahimde uzun süre tutmasını sağlar.
 
Geri
Üst