Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kızlar az önce akıntımda az biraz kahverengi gördüm sanırım adet olacağım:( sonrasında renksiz akıntı geldi yine
 
İnş öyledir canım sürekli tuvalete gidip bekliyorum acaba devamı gelecekmi diye ama hep şeffaf bir akıntı geliyor. Yarın ve hafta sonunu atlatabilirsem hamile olma olasılığım artacak.
 
Slm hanimlar bu siteye denk geldim arastirma yaparken. Bir yildir bebek için ugrasiyoruz. Bugün 23.cu günümdeyim ve birkac gündür idrarimi sik sik yapma ihtiyacim oluyor ve yanma hissi oluyor cok fazla. Bidahaki adetime 5 gün var. 28.ci gün adet oluyorum normalinde. Umarim bu sefer gebeyimdir de adet olmam yani dua ediyorum. Biraz karisik yazdim umarim anlatabilmisimdir. Size sormak istedim, idrarim da yanma hissi gebelik belirtisi olabilirmi ? Adetime 5 gün kala gebelik belirtisi Olurmu ?
 
Bir Dr.a gozuksen iyi olur mantar yada iltihap olayi gebeliği zorlastirir.en yakin zamanda bi dra bozuk zaten mantar olayiysa bi hap verip 2 gün kullaniosun krem verip ilk evlendigim zamanlar olmuştu mantar olayi afedersinde zorlanmadan ve genelde erkekten de gecebiliomus. Ama kolay atlattim ben sahada olmadi.senin dediğin gibi yanma ve kasinti oluodu..
 
Geri
Üst