Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba arkadaslar yeni ark katolmis umarim hersry gönlünüzce olur bizde bebeyimle 5 haftamiza girdik ve ben neredeyse reglimin 1hafta oncesinde anladim onun varligini dayanamadim 4 gün varken eczane testi yaptim negatifti iki gun kala yaptim silikte olsa cif cizgiydi şükürler olsun simdi canimin parcasiyla bu mutlulugu yasamaya devam ediyorum ins sagliklica kucagima almakkta nasip olur bel arisi kasik batmasi akinti bendede oluyo ve dokyorum cok normal dedi umarim isteyen tum ark mutlulugunuda paylasiriz:hamis:
 
Ilginuz için çok Tesekkurler arkadaslar. Dun hafif bi akintim oldu seffaf, ne sari, ne Beyaz, ne oldugunu pek anliyamadim acikcasi. Dediginiz gibi iltihap olabilir bilmiyorum ama Yasemin in dedigi gibi nedense bende hissediyorum belkide umut ettigim için. Ama bi kaç gündür karnimda ara ara biseyler hissediyorum sanki bisey yerlesiyomus gibi. Haklisiniz dr à gorunmem sart oldu. Hepinize Tesekkurler arkadaslar.
 
Rica ederiz ama psikolojik olabilir çünkü aynı şeyleri sindi bende hissediyorwm daha reglme 3 4 gün var ve korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan erken hamilelik belirtilerini okudum bi çoğu var ama dedigim gibi çok takıntı yapıyorsam psikolojik olabilir ama inşallah. Vardır ya dua ediyorum kendim ve her bebe isteyen anne adayları için:(
 
Benim annem Her gebelik te ilk belirtileri eteginin kasinmasi ve idrar yanmasi imis. Benimde bu aklima gelince umutlandim acaba gebelik belirtisi olabilirmi diye. Nette arastirma yaptim, olabiliyormus ama gebeligin ilk safhalarinda degil de daha sonra olabiliyormus diye yazmislar. Kafam karisti simdi, yinede umutlandim.
 
Geri
Üst