Aşılamadan sonra gebe kalanların paşlaşım alanı

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Aşılamadan sonra gebe kalanların paşlaşım alanı

AŞILAMADAN SONRA HAMİLE KALANLAR Aşılama ile hamile kalan kadınlar melek kadınlar kulübü forum'da

Aşılama yaptırdıktan sonra hamile kaldıysanız bizimle belirtileri, bebeğin rahme yerleşirken ki kanama durumlarını, yaşadıklarınızı herşeyi anlatabilirsiniz. Üstelik bunları anlatırken diğer sizin durumunuzdaki kadınlara yardımcı olacaksınız. Bunları bizlerle paylaşırken üye olmanıza gerek yok. Hemen sayfanın altından hamile kalan meleklerimizden bu konu yada konularla ilgili yaşadıklarını ve gerçek bilgilerini bizlerle paylaşmasını bekliyoruz.
bende anne oldum-18.jpg

Uzun uğraşlar sonucunda aşılama yöntemi ile hamile kaldınız ? Belkide bebeğiniz şimdi kucağınızda. Ama sorularına cevap alamayan, durumdan oldukça üzüntü duyan ve sizin yerinizde olmak için belkide herşeyini feda edecek kadınlar var unutmayın. Eee peki aşılama yöntemi ile hamile kaldıysanız bunu bir kenara atıp yaşadıklarınızı unutacak mısınız ? Lütfen bizimle paylaşın.

Melekler Mekanı.
 
Son düzenleme:
2008 yılında ilk aşılamamda hamile kaldım ve şimdi 5 yaşında bir oğlum var ve ben gerçekten kendimi şanslı hissediyorum .aşılama öncesi vücuduma giren tek iğne çatlatma iğnesiydi.hiç ilaç kullanmadım.şu anda 2.aşılamanın sonucunu bekliyorum bu kez ilaç kullandım .umarım şansım bundada yanımda olur.Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
 
Bende bu ay asilama yaptrcam 2.5 aylik evliyim korunmadm ama olmuyo 14 yasindan beri pcoluyum ilacsiz adet olamyorum ve bu ay asilamaya geccez insallah cünkü beklemek mantiksiz teşhisi konulmus bi hastaligm var allah yar ve yardimcimiz olsn
 
bende bu ay aşılama yaptıracağım 5 sene bitti evlilikde ilk aşılama da neelr olur bilmiyorum ama içimde kıpır kıpırrr içim ol diyor etrafım olma diyor direk tüp bebek diyorrr ne olur yardım edin
 
Geri
Üst