Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Selam kızlar ben hala adet olmadım bugün ikinci günüm geceli ama hala yok ve kasiklarim çok batıyor bi arkadas ilk belirtilerinde göbeğinin altinda hafif bi kahverengi cizgi olduğunu belirtmiş bu sabah bende baktim bende var belli belirsiz ama var bi uzun çizgi yinede bekliycem bazen karnim ağrıyor adet olacakmış gibi inşallah olmam hayirlisiyla Rabbim banada annelik duygusunu yaşatır. Ve isteyen herkeze inşallah. .
 
Ce: Erken Gebelik Belirtileri

ben 1 hafta dolmadan değişiklikler sezdim..yanılıyor olabilirim hamile olduğum konusunda.benim gibi hissedenler oldu mu acaba? hamişler ve anneler,sizlerin tecrubelerini bilmek istiyorum :)
aynen ben öle hissediyorum canım adet günüme daha 5 gün var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorumm bütün belirtiler varr :)
 
aynen ben öle hissediyorum canım adet günüme daha 5 gün var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorumm bütün belirtiler varr :)

Morelinizi bozmak istemem ama, bende bundan 15 gün once ayni duygular içersindeydim ama sonra adet oldum ve sonrada hastanelik oldum. Megersem enfeksiyon kapmisim bobreklere kadar gitmis. Hissettigim tüm agrilarim da o yüzden miş. Tam bir hayal kirikligi yanii.. Artik bir karar aldim, hala çok istemekle birlikte, artik eskisi kadar dusunmiycem, oluruna biraktim. Spora başladim, arkadaslarimla daha sik bulusucam, aklimi dagiticam. Bir bucuk yildir bebek den baska bisey dusunemez oldum ama hayatimda hiç bisey değismedi, bir arpa boy yol alamadim. Morelim de cabasi. Artik daha neseli, daha keyifli olucam. Oluruna birakcam. Rabbim dilerse bahşeder insaallah bir evlat. Rabbim yuregimi, ne kadar istedigimi biliyor. Ama benim için neyin hayir neyin şer oldugunu da biliyor. Rabbim hayirlisiyla verecek se versin insaallah herkese, cumlemize.... Aamiinn Aamiinn Aamiinn..
 
Amin canim amin en hayirli şekilde Nadi etsin Rabbim hayattan kopmadan calismalara devam ama hastalık boyutundan cikalim..

Ben Dr gidicem cmtsi bakalimm ilk muayenem olucak kadin olduktan sonra yüzleşmek gerek bazen herseyle ;)
 
Bekliyorum canim hala olmadim cumartesi Dr gidicem inş. Şuan sadece silindikce gelen ara ara kahverengi leke geliyor bazen normal bazen çok acil renkli hayirlisi bekliorum belki de adet olurum
 
Ben de olmadım hala bekliyorum 4 gün geçti ama ara ara böyle gecikmeler oluyordu bende o yüzden umutlanmadan beklemeye çalışıyorum ama zor tabi.. geçen hafta test yaptım evde ama negatif çıktı. Erken yaptıgımı söyleyenler var. Biraz daha gecikme yaşarsam kan testi yaptırırım. Çok istiyorum ya.. inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bizlere de :(
 
Geri
Üst