Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

gamz post: 959556' Alıntı:
Canim aynisi bende var benimde bugün 3 günüm geceli adetimi ve geçen bende gördüm o çizgiyi yada önceden vardi dikkatli bakınca gördüm bugün test aldim yarin yapmayi düşünüyorum adet 4.gun geçince acaba test yapsam cikarmi kizlar bilen varmı
Canım idrar testinde daha çok gecikme olması gerekiyo yani negatif çıkarsa bozma morelini. Kan testi en garantisi ben yarın kan testi yaptırcam çünkü bebek yoksa da öğrenim bir an önce
 
Bekliycem bende cumartesi gününe kadar bakalım olmazsa yaparim su çabuk gösteren testlerden aldim adett günün de önce % 70 goseriyomus bana gecti adetim baya nasip bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
 
Dr dan çıktım az önce... İlk muayenemde soldaki yumurtam 13,5 mm idi sağdaki 9,5mm idi.. Dr um soldaki yumurtamı takip edeceğini bugün için istediği büyüklüğe geleceğini söylemişti. Ama enteresan bir şekilde 13,5 mm olan sol yumurtam 15,5mm olabilmiş, ama adam yerine koymadığımız sağ yumurtam inanılmaz bir atakla 18,5 mm olmuş :) 1,5 senedir ilk defa sağdan yumurtam gelişti :) dr a bu bir işaret olmalı dedim :) :) gülüştük inşallah öyledir :) Allahın izniyle pazartesi günü sabah 8:00 de aşılamayı yapacak dr um... Sonra hepberaber dualarla 8 ekim i bekleyeceğiz :) Allahım sağ yumurtamın da vardır bi bildiği inşallah ;)
 
Ahucun inş dualarimiz kabul olur ve bu ay daha doğrusu 2015de hepimiz anne oluruz..
Kimin duasi kabul olunur bilinmez..Rabbim inş gönlüne gore verir herşeyden vardır bi hayir bazen suprizler olur o suprizde seni bulmuş inanki çok çok sevindim inş asilama olduktan sonrada herşey güzel olur mucizeler suprizlerle karsilisirsin amin amin aminnnn..

Benim leke kana dönüştü ama çok az az hayirlisi bende yarin gidicem biraz heycanliyim ilk.muayenem olucak. Gerçi durum sadece karindan bakicak bu gideceğim Dr öyle bakio ve herşeyi anlio tecrübeli maşallah benim için ilk olucak ama cevremde çok giden var aile drumuz olup cikacak hep soruluuyuz allah beterinden saklasin inş. Kalbimizde gore versin.. Yardimciniz olsun hepimizin amin amin aminn..
Ama umudumuzu yitirmeyelimm Rabbim buyukk.. Her çare onda ;)
 
Geri
Üst