Gögüs Büyütme Ameliyatı

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Gögüs Büyütme Ameliyatı
göğüs büyütme,meme büyütme ameliyatı,göğüs kaldırma ameliyatı,meme büyütme ameliyatı sonrası,meme büyütme ameliyatı hakkında tüm bilgiler,göğüs büyütme ameliyatının sonrası
göğüs-büyütme-ameliyatı-390x245.jpg



Göğüs kadınları simgeleyen bir yapıdır. Bu nedenle göğsü küçük olan kadınlar kendilerini çoğu zaman çekici ve seksi bulmaz. Göğsü küçük olan kadınların birçoğu kendini yetersiz hisseder ve oldukça kompleksli bir hale gelirler. Çoğu zaman bu durum psikolojik sorun haline bile gelebilir. Göğsünün yapısından ve küçük oluşundan mutsuz olan kadınlar tek çare olarak göğüs büyütme ve estetik ameliyatlara yönelirler.

Göğüslerin yeterince büyük olmamasının birden çok nedeni vardır. Çoğu kadının göğsü doğuştan küçük olurken bazılarının ise doğumdan sonra emzirme işleminden dolayı göğsü küçülebilir ya da sarkmalar oluşabilir. Bazı kadınlarda ise göğsün biri diğerinden küçük olabilir.

Estetik ameliyatlar her geçen gün teknolojik imkânların sağlamış olduğu fırsatlar ile daha başarıyla yapılabilmekte ve çok güzel sonuçlar alınabilmektedir.

Silikon nedir?
Meme protezi, göğüs şekli ile aynı biçimlenmiş, yuvarlak yapıya sahip ve damla şeklindeki göğsü biçimlendirmek için kullanılan göğüs silikonlarıdır. Üst kısmı tırtıklı bir yapıdadır. Silikonların tırtıklı olmasının sebebi ise vücut dokuları ile daha uyum içinde olmasını sağlamaktadır.

Göğüs ameliyatından önce bilinmesi gerekenler
Göğüs büyütmek için karar verenlerin kesinlikle detaylı bir araştırma yapması gerekmektedir. Güvenilir ve işinde uzman olan bir hekime yani plastik cerrahiye başvurmak gerekmektedir. Kişi doktora ilk olarak ne istediğini ve nasıl bir göğse sahip olmak istediğini anlatmalıdır. Daha sonra doktor hastayı muayene ederek ameliyattan sonra en uygun göğüs yapısı hakkında hastayı bilgilendirmelidir.

Eğer göğüs ameliyatı olacak kişinin yaşı 40 ve üzerinde ise mutlaka operasyondan önce mamografi ve radyolojik tetkikleri yaptırmalıdır.

Meme büyültme ameliyatlarının dezavantajları var mıdır?
Meme büyültme ameliyatlarında en sık rastlanılan sorun ameliyat tekniğine bağlı olarak gelişen göğüs ucunda his kaybının oluşmasıdır. Ayrıca göğse yerleştirilen protezler çevresinde kapsüllerin oluşumuna neden olabilir ve bu durum da göğüslerde sertleşme olmasına yol açabilir.

Meme büyültme operasyonlarında ne tür anestezi kullanılır ve operasyon ne kadar sürer?
Meme büyütmek için uygulanan ameliyatlar genellikle 1 – 1,5 saat kadar devam eder. Ameliyat sırasında hastaya genel anestezi uygulanarak ameliyata devam edilir.
 
Geri
Üst