Ağva'da neler yapabilirim ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Ağva'da neler yapabilirim ?
ağvada neler yapılır,ağvada yapılacak aktiviteler nelerdir,ağvaya gidersem neler yapabilirim,ağvada neler var,ağva hakkında bilgiler

agva-istanbul.jpg


AKTİVİTELER

Tertemiz doğası, masmavi denizi ve eşsiz güzellikteki nehri ile Ağva sizlere aktivite olarak çok şey sunuyor:

BALIK TUTMA
Ağva, iki nehrin arasında kalmasından dolayı adeta bir balık cenneti. İsterseniz nehirde, isterseniz denizde balık avlayarak gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Bizce Ağva'ya gelirken yanınıza olta almayı unutmayın.

YÜZME
Yaz sıcakları bastırdığında İstanbul' un en temiz denizlerinde birine sahip olan Ağva'da gönlünüzce yüzebilirsiniz. Dilerseniz masmavi Karadeniz'in dalgalı sularında kulaç atabilir ya da Göksu nehrinin temiz sularında size eşlik eden kaplumbağa, balık ve ördeklerle yarışabilirsiniz.

YÜRÜYÜŞ
Ağva'nın doğal parkurları, Başta Kilimli ve Kadırga Koyları, çevredeki korular, şelaleler, mağaralar ve keşfedilmeyi bekleyen diğer doğa harikaları ile yürüyüş yapmak isteyenler için de bir çok alternatif sunuyor.

BİSİKLET
Ağva'nın eşsiz doğasında bisikletinizle geziler yapabilir ve kimsenin keşfetmediği yerleri keşfedebilirsiniz..

NEHİR AKTİVİTELERİ
Göksu nehrinde kiralayabileceğiniz bir tekne ile gezinti yapabilir ya da kano ve deniz bisikleti ile nehrin keyfini çıkarabilirsiniz.

AVCILIK
Kurt, çakal, yaban domuzu, tilki, birçok kuş türü barındıran Ağva avcılık yönünden de çok zengin...

DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI
Ağva'ya geldiğinizde yanınızda fotoğraf makineniz yoksa çok üzülebilirsiniz. Ağva eşsiz doğası ile fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen herkese inanılmaz kareler sunuyor.

DİNLENME
Ağva'da yapılabilecek en keyifli işlerden biri hamaklara, minderlere ya da çimenlere uzanıp doğanın sesini dinleyerek masmavi gökyüzünü seyretmek.
 
Geri
Üst