Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Sıkma canını sen doktorun dediği gibi kan testi yaptır hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma
 
Slm kizlar.neslihan canım idrar tahlilinde belli etmeye biliyo kan tah yaptirda emin ol csnim.arzu hoşgeldin. Vallaha bende gecen ay sadece pregly igne oldum hamilelik olusmadi.dr dün klomen baslatti adtimin 5 günü yani.benimde sizlere bi sorum olacakti . dün epey saracoglu nun resmi sitesini araştırdım. Sogan kürü aklima cok yatti.acaba bugün den bende baslasam mi.klomenle birlikte olunca bi sakincasi olur mu bilgisi olan varsa cevabinizi bekliyorum.
 
Slm Neslihan canim . Gözde nin dediği gibi kan tahlili yapttır bencedd.
Ya kizlar bana buay dün itibariyle dr um klomen baslatti.bu süre zarginda sogan kürü de yapsam bi zarari olur mu.bu sorunun cevabini cok aradim ama bulamadim sizede sorayım dedim. Sogan kürü hamile kaldigini bilmeden biraz devam edenlerde hicbi sorun olmamış saracoglu :bu konuda hamileligi farketgigizde kürü birakin demis.bende bugün baslayip 15 gün devam etmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz.klomenle birlikte bi sıkıntı olur mu
 
Arzu canım sende hoşgeldin.bu defiklerin hem adette hemde hhamilelik te olan belirtiler.ayird etmek cok zor . ondört günün tamamlaninca tahlil yap hemen insallah bebisin belirtileridir.
 
Slm yusufummm.... Sogan kuru zarari yok bende denedmm yaptim ama hic bi sekilde icemedmm .. İcebilyorsan yap ama sadce on bes gun .l ben simdi incir kuru ve havuc suyu ayri ayri kaynatip sonra birbne kattm ve oyla sabah aksam iciyrm. Saracoglu yumurtalar cabk catlamasi icin soylemisti.insallh sifasni gorurz.
 
Haydi hayirlisi asyacim.bakalim bi nasıl sonuçlar alacaz. insallah güzel sonuclar olurda herkese tavsiye ederiz.senin kürü nde çok iyi sonuçlar almış benimkide.hele bi bismillah dedim de bugün basladim.bende ilk evlendogim yil pcos vardi . düzenli olmasa da sogan kürü nu o zaman yapmistim ve kayboldu.simdi çok yadirgamadim tadini.ilac niyetine şifa niyetine düşününce daha kolay içtim. "Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler."
 
Gözde canim mesajini yeni gördüm.agrin gectimi nasil oldun.benim dr m erkek cok iiyi diye tercih ettim.ama gel gör ki karin ultrasonundan baktiriyorum sadece.cuma günü baska bi bayan dr dan randevu aldim ki diger muayeneyi yapsin polip varmi diye baksinn.dün soyledim kendi dr ma bu dusuncemi oda adeti iken görünür dedi.bu ay geçti yani . insallah hayırlısı ile bu ay olumlu sonuç olurda diger muayene icin sırf bayan diye baska dr lara gitmek zorunda kalmam.
 
Ben bayan doktora gittim hep o kadar alttan muayene oldum hiçbişey anlamadı Sağolsun kullanmadığım fitil krem kalmadı. Ağrılarım geçti adet ağrısı gibi var arada. Bugün kayınvalidemi götürdüm gitmişken Sağolsun doktorum banada baktı ama alttan muayene etmedi karından baktı. İyisin temiz herşey dedi 2 ay ilaç tedavi yok sana. Hamile kal gel bana dedi
 
Patoloji sonucumda temiz çıkmış. Ne bileyim Asyanur çok heyecanlandım ümitlendim böyle var ya hayırlısı olsun Hakkımızda inşallah
 
Geri
Üst