Morpa Kampüs Aktivasyon Kodu İle İlgili Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Morpa Kampüs Aktivasyon Kodu İle İlgili Bilgiler
Bu konu morpa kampüs aktivasyon kodu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, çocuğu olanların bildiği gibi Morpa Kampüs internet üzerinden öğrencilere hizmet veren ve ders çalışma, egzersiz yapma imkanı sağlayan bir site. Bu siteye belli bir ücret karşılığı üye olunuyor ve bu süre zarfında öğrenci istediği zaman ders çalışma imkanı buluyor.
Bu sayfamızda merak edenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler için morpa kampüs aktivasyon kodu hakkında bilgiler vermek istiyoruz sizlere...



morpa-3cb.jpg




Morpa üyeliği için aktivasyon kodu almak gereklidir. Banka veya posta çeki havalesiyle aktivasyon kodu almak için öncelikle aşağıdaki hesap numaralarına havale yapmanız gerekmektedir. Ödeme yaptıktan sonra dekontunuzu ve iletişim bilgilerinizi (Cep telefonu veya eposta adresini ) 0212 512 62 46 numaralı hatta faks göndermeniz gerekir. Daha sonra aktivasyon kodunuz size bildirilecektir.

Akbank İstanbul Eminönü şubesindeki Morpa Kültür Yayınları Ltd. Şti.nin TR19 0004 6000 8088 8000 0563 26 IBAN numaralı banka hesabına veya PTT'deki 666 791 nolu posta çeki hesabına toplam bedeli ödeyip ödeme makbuzunu fakslayabilir ya da fotokopisini postalayabilirsiniz. (Banka, havale ücreti isteyebilir.)
 
7 coğrafi bölge vardır
 
Geri
Üst