Şükrü Özyıldız Kimdir ? Resimleri ve Biyografisi

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Şükrü Özyıldız Kimdir ? Resimleri ve Biyografisi
şükrü özyıldız hayatı,şükrü özyıldız görselleri,şükrü özyıldız fotoğrafları,şükrü özyıldız resimleri,şükrü özyıldız galerisi,şükrü özyıldız biyografisi,şükrü özyıldız nereli,şükrü özyıldız hayatı hakkında bilgiler


Şükrü Özyıldız; 18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul’da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmusla Portekiz’e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız; hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir. Yurtdışında oyunculukla ilgili bir workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.
Bir çok tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında “Derin Sular” adlı dizide görülmüştür.2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hâlâ Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonra ise 2013 yılında da ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynamıştır. Şükrü Özyıldız; halen oyunculuk eğitimlerine devam ederken bir yandan da davul ve perküsyon kullanmakta ustalaşıyor.
şükrü.Jpeg

ş.jpeg

ş1.jpg

ş3.jpg

ş5.jpg
ş6.jpg
ş8.jpg

000000.jpg
00000000000.jpg
 
Geri
Üst