Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ben evlendiğim ikinci hafta öğrendim kistimi doktorum doğum kontrol ilacı ile ancak büyümesini biraz,durdurabiliriz dedi mutlaka hamile kalmam gerektiğini söyledi klomeni kullanmaya başlamamızın sebebi de bu hamile kalmamı hızlandırabilmek doktorum benim kistime hiç bir etkisinin olmayacağını söyledi ilaçtan sonra kontrole gittiğimde de boyutunda bir değişiklik olmadı şükür.ama hamile kalmamı geciktiriyor.
 
kist zaten hamile kalmayı engeller ki bence sen doktorunu degiştir şimdi ne ila ç kuullanırsan fayda etmez bende önce kisti eritti doktor ondan sonra klomeni kullandım çok şükür şuan beş aylık hamileyim bir oglum olcak allaH EN KISA ZAMANDA SANADA VERSİN İNŞALLAH AMA SANA TAVSİYEM HEM DOKTORUNU DEGİŞTİR HEMDE KİST VARKEN KLOMENİ KULLANMA FAYDASI OLMAZ YASAMIŞ BİRİ OLARAK TAVSİYEM ARKADAŞIM
 
amin canım inşallah bana da nasip olur. Dilerim sende sağlıkla kucağına alırsın. Ben 8 aylık evliyim evlenmeden önce başka doktora gidiyordum o donemde de benim senin gibi geçici kistlerim olmuştu ve ilaç tedavisiyle gittiler. Ama maalesef bu kistin bir ilacı yok sadece doğum kontrol ilacı ile büyümesini yavaşlatabiliyorlar. Çikolata kisti ancak doğumla gidiyor. Benim şükürler olsun ki 2 cm den fazla büyümüyor. Yani bir an önce hamile kalmaktan başka çarem yok büyük olmadığı için ameliyat da önerilmiyor. Ben 3 ay bu şekilde tedaviye devam edip sonra olmazsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim.
 
dogru haklısın canım bende iki senelik evliyim 3e döndüm ben ilk bi düşük yaptım sonra 1 buçuk sene olmadı sonra işte klomeni kullanma sonucu hamile kaldım sen daha yeni evlisin olur inşallah banada haber verirsen sevnrm herhangi bi sorun olursa burdayım her zaman
 
inşallah olacak. az önce doktordan geldim hamile kalamamamın tek sebebi çok aşırı stres yapmammış hamile kalmamam için bir neden olmadığını söyledi inşallah bu ay olabildiğince stresten uzak durucam. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Hamile olan herkesde sağlıkla kucağına alsın evladını hayırlı evlatlar olsun hepsi.yardımın ve ilgin için teşekkür ederim.
 
bende teşekkür ederim aynen sıfır stres bende çok stres yapıyordum stresten vazgectim oldu ardından bol dua insallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile haberini alırsın :):yumurta:
 
Kizlar benim esim zorlada olsa sperm tahlili vermisti bu gun sonucu almis ama benim akilli esim doktora gostermeden direk getirmis e simdi ben nasil anlayacam iyi veya kotu oldugunu valla sinir hastasi oldum artik .
.
 
Geri
Üst