Evde gebelik testi güvenilir mi ? Kesin sonuç verir mi tüm cevaplar burada

Uzman SühaN

Administrator
Evde gebelik testi güvenilir mi ? Kesin sonuç verir mi tüm cevaplar burada
evde yapılan gebelik testi yapanlar melek kadınlar kulübü forumda, güvenilirmi,evde yapılan gebelik testleri kesin sonuç verirmi,gebelik testinde ikinci silik çizgi, gebelik testinde çift çizgi, gebelik testleri hakkında bilgiler

Evde yapılan gebelik testleri güvenli mi güvenebilir miyim ?

Evet kızlar evde yapılan gebelik testelrinin markasına modeline fiyatına bakmaksızın güvenle kullanabileceğini daha önce sizlere açtığım bütün konular üzerinden evet diyerek yönlendirme yapmıştım. Tabiki yaptım negatif yaptım pozitif, bir saat sonra pozitif bir çok soru geliyor bu konuyla alakalı Evde gebelik testi yapacak iseniz hemen aşağıdaki konuyu mutlaka ama mutlaka okuyun hata payınız olmaz. Net ne ise o çıkar. İşte bilmeniz gerekenler burada melek kadınlar kulübü kullanıcıları.



2. ÇİZGİYİ SİLİK GÖRDÜM ACABA HAMİLEMİYİM ?


En çok melekler mekanı tarafına gelen sorulardan birisi bu malesef kızlar. Genelde kızlarımız kadınlarımız hamile olduğunu ya da şüpheli ilişki sonrasında gebelikten büyük şekilde kıllanarak bu testleri yapıyorlar ve iki saat sonra üç saat sonra bir ertesi gün bu testi bekleterek ikinci çizgiyi silik görüyorlar. Hamile olduklarını düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Bu hususta yukarıda verdiğimiz konuda net olarak şeyler yazıyor. 10 dakika bekle sonucu gör hamile isen hamilesin değil isen değilsin bu kadar basit .

GEBELİK TESTİNDE 2. ÇİZGİYİS SİLİK GÖRDÜM DİYEN KADINLAR BURADA >>> TIKLAYIN
p.jpg


EVDE DOĞAL YÖNTEMLERLE GEBELİK TESTİ HURAFELERİ

Şimdi kızlar ben yüzde yüz bunların yanlış olduğunu ya da yüzde bilmem kaç doğru olduğunu söleyemem. Gebelik testi kitleri taaa 1968 yılından itibaren evlerde bu yüzyıla kadar güvenli kullanıldı ve halen de kullanılmaya devam ediyor. Tabiki bunlardan önce atalarımızın dedelerimizin kullandığı bazı yöntemler tabiki vardı. Dener misiniz bilemiyorum ama aşağıdaki linkten inceleyin isterseniz.

EVİNİZDE DOĞAL YÖNTEMLERLE GEBELİK TESTİ İÇİN>>> BURADAN


Ayrıca bunların haricinde aşağıdaki konularımızı da incelemek isteyebileceğinizi düşünüyorum meleklerim.


Sonuç olarak bilimsel olarak icat edilmiş ve kadınların hormonlarından hamile olduğunu çıkartan gebelik testleri doğru yapıldığında ve bazı hususlara dikkat edildiğinde yüzde yüze yakın sonuç vermektedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst