Adetli iken bebek emzirilir mi?

Uzman SühaN

Administrator
Adetli iken bebek emzirilir mi?
adet döneminde bebek emzirilirmi,adetliyken bebek emzirmek sakıncalımı,adetliyken bebeği emzirmenin zararı varmı,adet döneminde bebek emzirme hakkında bilgiler

Öncelikle bilmeniz gereken ilk şey kadınlarda bu adet döngüsünün biyolojik bir olay olduğu ve kadının sırf kanama yaşıyor diye günahkâr ya da kâfir olmadığıdır. Bu hemen hemen her kadında ergenlik dönemi ile başlayıp Menopoz dönemine kadar devam ettiği süreyi kapsar. Bu dönemde hamile kalp soğuran kadın ise bebeğini adet olduğu günlerde emzirebilir mi hep beraber incelemiş olalım.
e.jpg






Adetliyim bebeğimi emzirebilir miyim diye bir sorunun aslında sorulmaması gerekir. Bebekleriniz sizlere muhtaçtır ve onları her şartta doğurmak görevi sizlere düşmektedir. Bu sebeple adetli olmanız ya da olmamanız emzirmeniz için engel değildir. Sizler adetli iken de bebek emzirebileceğini bilmeli ve bilmeyenlere anlatmalısınız.

Regl iken bebeğimi emzirebilir miyim sorusunun yanıtını yani rahatlıkla evet olacaktır. Herhangi bir duş almanıza ya da farklı bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Adet sonrası gusül abdestinizi almayı unutmadan normal hayatınıza devam edebilir ve bebeğinizi her ihtiyaç anında emzirebilirsiniz. Regl olmak bebeğinize karşı bir kötülük değil tamamen sizin biyolojik bir durumunuzdur..
 
Geri
Üst