Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

bukree üzülme canımm hepimiz heçiyoruz bu aşamalardan allaha sığın sevdiklerine sığın elbet birgün gelecek bebişlerimiz sadece zorda olsa sabretmek zorundayızzz çok zor canım ama keşke elimizden gelse ve keşke herşey istediğimiz zamanda gerçekleşse dualarımız bir:cry::cry::cry::cry:
 
kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve bugun 20. gunum hala adet olmadım, 15. gun test yaptım negatıfti umudumu kesmiştim. Şuan göğüslerim aşırı sızlıyor kasıklarım şiş, doktor 15. günden sonra negatif çıkınca bir hafta sonra tekrarla testini demişti. bu saatten sonra pozitif olma durumu var mı??
 
kızlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve bugun 20.gunum hala adet olmadım, 15. gun test yaptım negatıfti umudumu kesmiştim. Şuan göğüslerim aşırı sızlıyor kasıklarım şiş, doktor 15. günden sonra negatif çıkınca bir hafta sonra tekrarla testini demişti. bu saatten sonra pozitif olma durumu var mı??
 
evet canım klomen 5 gün kullandım sonrasın kalçadan çatlatma iğnesi vuruldum, bugun 21. günüm ve bugece göğüslerimin sızlamasından yatamadım dokunamıyorum sağa sola bile dönemedim çok fazla ağırlaştı. Çok canım sıkılıyor en iyisi kan testi yaptırmak.
 
Cancaximm canim benim inşallah hamiledinfir yazdiklarin beni umutlandirdi.belirtilerin bana hamilesin gibi geldi.bide epey günün bgecmis gülüm.hadi hayirlisi canim benim güzel haberler bekliyorum.
 
Cancazim canim benim belirtilerin ve gününün bu kadar gecmis olmasi gercekten beni bile heyecanlandirdi.insallah hayirli ise hayirli guzel haberlerini dört gözle bekliyorum gülüm.
 
Geri
Üst