Lavabo nasıl temizlenir ?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Lavabo nasıl temizlenir ?
lavabo temizliği,lavabo nasıl temizlenmeli,tıkalı lavabo nasıl temzilenir,pratik lavabo nasıl temizlenir,lavabo temizliği nasıl yapılır

banyo-nasıl-temizlenir-4.jpg


Yeni taşındığımız ofis, uzun süre boş kaldığı için lavabo ve evyesi çok kirlenmişti ve bir daha asla pırıl pırıl olmayacak gibi görünüyordu. Ancak burası Yüksek Topuklar Kadın Portalı’nın Ofisi olduğuna göre, pratik ve akılcı bir yöntemle üstesinden gelmemiz gerekiyordu ve oldu da! Şimdi size, bizzat deneyip hayranlık duyduğumuz lavaboları parlatan yöntemi anlatacağım, mutlaka deneyin; bayılacaksınız!

Lavabonun tabanını kağıt peçetelerle kaplıyoruz. Peçetelerin üzerine çamaşır suyu döküyoruz ve bu şekilde 15 dakika bekletiyoruz. Sürenin sonunda çamaşır sulu peçeteleri lavabodan aldığımızda, pırıl pırıl bir görüntüyle karşılaşıyoruz. Evet, gerçekten sonuç bu: ovalamak yok, uğraşmak yok, başında beklemek yok!

Peki, nasıl oluyor? Biliyorsunuz, normalde çeşmeden su akıttığınızda veya lavaboya çamaşır suyu, deterjan gibi temizlik maddeleri döktüğünüzde borulardan akar gider. Kağıt peçete, çamaşır suyunu emiyor ve akıp gitmesini önleyerek çamaşır suyunun kirlerin üzerinde kalarak temizlenmesini sağlıyor. Yani bir nevi kendi kendine temizlik yapılmış yapılıyor. Aynı yöntemi klozet temizliğinde de kullanabilirsiniz: klozetin iç yüzeyine peçeteleri serin ve çamaşır suyunu döküp 15 dakika bekletin.
 
Geri
Üst