Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Hayirlisi insaallah canim benim...
Bak benim bu ikinci asilamam. Ama nasip kismet olmayınca yinede olmuyor. Nasipte varsa da, nasil oldugu onemli degil, kendiliginden veya asilama veya tup bebek, hiç farketmiyor mus. Gerçekten ben bunu anladim. Bu ikinci asilamada o kadar rahattim ki beynimde. Cok heycanliydim ama korkularim endiselerim yoktu. Hatta esim ilk defa çok heycanliydi, onu dugunumuzde bile boyle gormemistim :)
Dr gelene kadar esimle hazirda brkliyorduk aramizda konusuyorduk. Ben dedimki, Askim bu sefer dr à hic bisey sormiycam çünkü ilk asilamada sormustum ve dr verdigi cvp larla morelimi bozmustu. Butun umutlarmzı daha asilama olmadan yitirmistik.
Bu sefer anlastigimiz gibi dr à hic bisey sirmiycaktik. Dr geldi, biz zaten hazirdayiz, dr da son hazirligini yaparken, dondu bize dediki, bu sefer numunemiz cok iyi dedi. Biz o kadar umutlandik sevindikki orda. Bende Esim de dedik tamam bu sefer bebisim iz geliyor dedik :)
Dün numunenin sonucu eve gelmisti, eski sonuclara gore baktim, iki Kati bir sayisi vardi. Daha da cok umutlandim. Hayirlisi allahtan. Insaallah rabbim gönlümüzdekini hayirlisiyla versin.
Olduktan sonra, hiç dusunmiycem asilamaydi, kendiliginden di, hiç umrumda degil artik. Rabbim nasip ederse insaallah.....

Rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar versin cümlemize insaallah canlar..
Bir isteyelim bir tane, mevlam versin iki tane :)
Hayirli imanli kur'an li, saglikli hayirli evlat versin yaradan ! Aamiinn ecmein insaallah
Canım ben senden çok umutluyum ya bilmiyoruM canım bu ay senın ayin olack bence
 
Canım ben senden çok umutluyum ya bilmiyoruM canım bu ay senın ayin olack bence
Yaa kismet :) insaallah canim. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah..

Kizlar, mc sana sorcaktim bugün den beri, anca firsat buluyorum. Mc demistin ya benim ovulasyon donemi akinti oldu diye, nasil bi akintiydi ? Bide adet donemine kadar hiç karninin yanlarinda batmalar oluyormuydu ?

Bugün arada bi, batmalar oluyo. Bide su torbasini hep yanimda tutuyorum. Sence bi zarari olur mu ?
 
Geri
Üst