Erken doğumdan sonra bebeğini kaybeden kadınların yorumları paylaşım alanı

L

lince

Forum Okuru
Erken doğumdan sonra bebeğini kaybeden kadınların yorumları paylaşım alanı

Erken doğumdan sonra bebeğini kaybeden kadınların yorumları​

Bende 30 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım.oğlum 2gün yoğun bakımda kaldı sonra kaybettik.acısı hiç geçmiyor onu çok özlüyorum. Resmen yaşlandım.kaybedeli 7ay oldu şimdi hayat devam ediyor ama hep eksik...tekrar gebe kalmak istiyorum ama bilemiyorum tüp bebekle gebe kalmıştım bu hamileliğimede.gebe kalabilirmiyim bilmiyorum. Seni anlıyorum çok zor ama ne yapalım Allah bizler için en güzelini düşünmüştür sabır sabır sabır...
 
Erken doğumdan sonra bebeğimi kaybettim. Yaklaşık olarak 32 gün hayata tutunmaya çalıştı ama acı haber geçen hafta geldi. Ben kendime gelemedim arkadaşlarım iki çocuğum sağlıklı ve yaşıyorlar ama anne olarak bebeğini kaybetmek ne kadar zormuş sizlere bu satırları yazarken bile ağlıyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin, Doyamadım yavruma doyuncaya koklayamadım erken doğum yaptım ve işte durum ortada. çok üzgünüm. Lütfen benim durumumda olanlar hislerini buraya dökebilir mi paylaşabilir mi ?
 
Rabbim bebeğini kaybeden tüm annelere sabırlar ihsan eylesin. Gerçekten can yakan bir durum. Ama sizleri cennette beklediklerine emin olabilirsiniz. İslami inanç bunu gerektiriyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Sabır sabır sabır.
 
Geri
Üst