Yatak odaları için olması gerekenler

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Yatak odaları için olması gerekenler
yatak odanızda neler olmalı,yatak odanız nasıl olmalı,yatak odasında olması gereken eşyalar,yatak odasında olması gereken aksesuarlar


Yatak Odası Halısı

Sabah uyanır uyanmaz buz gibi ya da sert bir zeminde dolaşmaya başlamak sandığınızdan daha rahatsız edici olabilir. Günün ilk adımlarını rahat ve kendinizi iyi hissettiren bir yüzeyde atmaya başlayın. Kiri içine hapsetmeyecek, kolay silinebilir ve rahat bir halı seçebilirsiniz. Büyüklüğüne göre halıyı yatağın ucuna ya da altına gelecek şekilde serebilirsiniz. Halı renginde kararsız kalanlar, açık bej bir halı kullanabilir. Odadaki hemen her renkle uyumlu olacaktır.
Yatak Odasının Tarzı

Pek azımıza evimizi döşerken kafamızda bir dekorasyon tarzıyla yola çıkıyoruz ama aslında hoşa giden pek çok dekorasyon belli bir tarzı takip ederek oluşturulur. Yatak odanızın bir tarzının olması işte bu nedenle gerekli. Klasik, modern, sahil evi benzeri, minimalist, zen tarzı, Asya tarzı gibi kendinize bir tema belirleyebilirsiniz. Bu tarzdaki örneklerden yola çıkarak ya da alışveriş sırasında bu tarzdaki ürünlere bakarak odanızda bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Bir filmden ya da tarihin farklı dönemlerinden de ilham alınabilir.
Yastıklar yatak odasında oldukça kullanışlı birer dekorasyon öğesi olabilir. Peki, ne kadar yastık kullanmalı. Sorunun cevabı biraz da size bağlı. Yatağınızı şaşaalı ve davetkar göstermeye yetecek kadar çok ama yatağa girmeden önce yastıkları kenara almak için dakikalarınızı harcamayacağınız kadar da az olmalı
Evlerimizin metrekareleri giderek küçüldü ve ne yazık ki artık yatak odasına gardırop sığdırabilirsek kendimizi şanslı sayar hale geldik. Oysa giyinirken, mesajlarınızı kontrol ederken ya da sadece hırkanızı iliştirmek için kullanabileceğiniz bir koltuk veya şık bir sandalye yatak odasında sandığınızdan çok daha kullanışlı olabilir. Küçük yatak odalarında odanın dekorasyonuna uygun bir puf da aynı işlevi görecektir.
yastiklar6.jpg
yatak-odasi-halı.jpg
yatak-odasi-koltuk.jpg
 
çok ferah görünüyor.
 
Geri
Üst