2015 En şık köşe koltukları

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2015 En şık köşe koltukları
son model köşe koltukları,en son moda köşe koltukları,2015 köşe koltuk modelleri,2015 köşe koltuğu modelleri


Rahat ve modern görünümlü bir oturma odası için en ideal mobilyalar arasında köşe takımları yer alıyor. Her tarza ve zevke hitap eden farklı tasarımları ile hem modern hemde estetik bir görünüm sunuyor. Oturma odaları en fazla zaman geçirilen yaşam alanları arasında olduğundan dolayı hem görünüm , hemde rahat bir tasarıma sahip olması gerekir. Aynı zamanda kalabalık bir görünümden uzak durmak için tercih edebileceğiniz yeni sezon köşe takımları her geçen yıl fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Salonunuz için tercih edeceğiniz köşe takımlarında konfor ve fonksiyonel yapısı oldukça önemli bir noktadır , açılıp kapanabilen yataklı köşeler misafirleriniz için rahat bir yatak , aynı zamanda kalabalığı yok eden ve tüm aileyi bir araya getiren modern bir tasarım.

Yeni sezonda öne çıkan modern köşe takımı renkleri , kırmızı , beyaz ve tonları , pembe ve pudra rengi oldukça dikkat çekici ve hoş renklerden oluşuyorlar. Size önerimiz ferah ve temiz bir görünüm istiyorsanız beyaz ve tonları renklerde modern köşeleri tercih etmelisiniz , beyaz diğer renkler ile son derece uyumludur , aynı zamanda beyaz bir köşe takımını renkli yastıklar ve renkli koltuk örtüleri ile daha hareketli bir hale getirebilirsiniz. Beyaz tonları bir salon dekorasyonu , köşe takımı ile oldukça temiz ve ferah bir stil ortaya çıkartır , ve ister duvarlarınızda , ister aksesuar seçimlerinizde diğer canlı , hatta neon renkleri rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

Yazımızda sizler için sezonun en trend ve en yeni modern köşe takımı modellerine yer verdik , tasarımları incelerken aynı zamanda mekanın genel dekorasyonuna ve mobilyaların dizilişlerine özellikle dikkat etmenizi öneririz , galerimizde yer alan görseller aynı zamanda size modern bir salon için ipuçları verecektir.
yeni-sezon-modern-köşe-takımı-modelleri-5.jpg

yeni-sezon-modern-köşe-takımı-modelleri-6.jpg

yeni-sezon-modern-köşe-takımı-modelleri-7.jpg
yeni-sezon-modern-köşe-takımı-modelleri-8.jpg
yeni-sezon-modern-köşe-takımı-modelleri-9.jpg
 
hepsi birbirinden güzel birde çok soft renkler hiç göze batmıyor
 
Geri
Üst