Yatak odası duvar kağıdı trendleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Yatak odası duvar kağıdı trendleri
yatak odası duvar kağıtları,yatak odası duvar kağıdı modelleri,yatak odası duvar kağıdı çeşitleri,yatakodası duvar kağıdı nasıl olmalı

Yatak odasını dekore ederken, odaya renk ve sıcaklık katmanın en pratik yollarından biri, yatak odasında duvar kağıdı kullanmaktır. Birkaç yüz yıl öncesine dayanan geçmişine rağmen duvar kağıdı her dönem gündeme gelmeyi başaran dekorasyon öğelerinden biridir. Günümüzün kolay uygulanan, neme dayanıklı, kir tutmayan, uzun ömürlü ürünleri sayesinde, duvar kağıtlarıyla yatak odasına kendine özgü bir görünüm katılabilir.
Uygulama: Yatak odasında duvar kağıdının en çok yatak başının dayalı olduğu duvara döşendiğini görüyoruz. Yatak odasında yatağın odanın merkezi olduğu göz önüne alınırsa, odak noktası olarak bu köşenin seçilmesi son derece mantıklı. Yatak odası duvarlarının fazla enerjik olmaması gerekir çünkü o zaman oda dinlendirici özelliğini kaybedebilir. İşte bu nedenle genellikle yatak odasının tümü değil sadece bir duvarı dikkat çekici bir duvar kağıdıyla süslenir. Tabii ki bu şekilde kendinizi sınırlandırmak zorunda değilsiniz. Size göre odada duvar kağıdına daha uygun bir köşe varsa ya da tüm odayı kaplamak taraftarıysanız da, kimse size karşı çıkamaz.
Çarpıcı Renkler: Yatak odasında dinlendirici, nötr renklerin hakim olması daha avantajlıdır. Renkler aksesuarlar, yatak örtüleri, perde gibi daha küçük parçalar aracılığıyla odaya katılır. Ancak konu duvar kağıdı olduğunda, sade bir yatak odasında çarpıcı renkte, desenli bir ürün kullanmaktan korkmayın. Bütün duvarları bu şekilde kaplamadığınız sürece sorun olmayacaktır. - Desenler: Duvar kağıdının deseni odaya nasıl bir atmosfer katacağınızın, hangi tarzın altını çizeceğinizin göstergesi olacaktır. Klasik desenler, modern tasarımlar, çiçekli romantik ürünler arasından sizin için hangisi uygunsa kullanabilirsiniz. Doğa temalı, yaprak desenli, çiçekli, deniz kabuğu resimli ürünlerle yatak odasının sizi bambaşka bir yerde gibi hissettirmesini sağlamak mümkün. Duvar kağıdı belirgin şekilde desenli olduğunda perde, halı ve yatak örtüsü deseninin duvara uyumlu olması gerekir. Desenleri yan yana getirmekte zorlanıyorsanız bu aksesuarları düz renk seçmeniz gerekecektir.
009.jpg

001.jpg

002.jpg

004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
 
Geri
Üst