KAHDEM'e soru sormadan önce bilmeniz gerekenler

handanca

Daimi Üye
Yönetici
KAHDEM'e soru sormadan önce bilmeniz gerekenler
kahdem kahdem iletişim
meleklermekani-1615.jpg


Arkadaşlar belki ilk defa duyanlar için öncelikle KAHDEM'in ne olduğundan bahsedeyim.

Kadınlara Hukuki Destek Merkezi (KAHDEM), Türk Hukuk Sitesi Kadın Hakları Çalışma Grubu tarafından kurulan ve yönetilen sanal bir destek merkezidir.

KAHDEM kadın hakları ihlalleri ile karşılaşan kadınlarımızın internet ortamında kimliklerini gizleyerek sorunlarını paylaşmalarına ve Çalışma Grubu üyelerinin destek mesajlarına ulaşmalarına yardımcı olur.

kahdem internet adresi..


Kadınlara Hukuki Destek Merkezinde (KAHDEM) soru sormadan önce, lütfen bu sayfadaki açıklama, uyarı ve bilgilerin TAMAMINI DİKKATLE okuyunuz.

Soru Sorarken Dikkat Edilecek Noktalar:

*KAHDEM alanında dilekçe örneği verilmez, avukat tavsiye edilmez.
Bir hukuki sorunuz/sorununuz varsa LÜTFEN BİR AVUKATA gidiniz! Hukuki sorunların çözüm yeri internet olmayıp, bu konuda güvenilir yardım almanın TEK YOLU, bir avukattan profesyonel yardım almaktır..Mali durumunuz elverişli değilse ve bir avukata ihtiyacınız varsa bulunduğunuz ilin Barosuna müracaat ediniz.

*Lütfen soru sormadan önce sorunuzun daha önce sorulup sorulmadığını kayıtlı mesajları okuyarak inceleyiniz.

*KAHDEM alanına gönderilecek sorular Kadın Hakları ve Aile Hukuku ilgili olmalıdır. Alan dışında kalan sorular yayınlanmaz ve yanıtlanmaz.

*Bu alanda sorulacak sorular dikkatli, özenli hazırlanmalı ve güzel bir Türkçe ile ve anlaşılır kaleme alınmalıdır.

*Konunuzun başlığı ,sorunu anlatacak şekilde dikkatli, özenli ve detaylı seçilmelidir..

*Alana gönderilecek sorular KAHDEM editörleri tarafından onaylandıktan sonra yayınlanır. Aynı mesajı tekrar göndermeyiniz.Mesaj kurallara uygunsa makul zamanda yayınlanacaktır.

*Kişisel bilgi içeren (örneğin telefon numarası, isim ve soyadı, adres vs.) ,kişi ya da kurumlara suç isnat eden, isim vererek kötüleyen, teşhir eden adalet duygularını örseleyen, bir suçtan, borçtan ya da hukuki yükümlülükten kaçmaya/kurtulmaya yönelik, kanuna karşı hile niteliğinde veya iyiniyete aykırı sorular yayınlanmaz.

*KAHDEM ‘de yer alan soruları "işi gereği" veya "düzenli olarak" yanıtlayan "görevliler/editörler" yoktur ve soruların yanıtlanıp, yanıtlanmayacağı da sitenin değil, tamamen gönüllü site üyelerinin inisiyatifindedir.

*Alanda verilen yanıtlar Türk Hukuk Sitesini bağlamaz, sadece cevap verenin kişisel düşüncelerini içerir Buradan elde edilecek her bilgi mutlaka bir avukatla istişare edilerek kullanılmalıdır.

*Bu alana katılımda bulunan tüm üye ve ziyaretçiler
gerek bu sayfadaki çekince ve açıklamaları, gerekse THS genel ilke, kural ve yararlanma sözleşmesini okuduklarını ve kabul ettiklerini taahhüt ederler.
 
Geri
Üst