Kaliteli zaman ne demek ?

Kaliteli zaman geçinlem ne demek ?​


Son zamanlarda bir " Kaliteli Zaman " diye bir kavramı hepiniz duymuşsunuzdur. bu söylemi duyduğum ilk anden beri aklıma hep şu sorular geliyor " Kime göre kaliteli zaman ? veya benim kalite anlayışımı nerden biliyorusunuz ya da kalite size göre nedir? ya da cinlerim abartıp belki ben kaliteli yaşamak istemiyorum kardeeeeeşiiiimmm dedirtiyor :)
Bir nevi yeni jenerasyon hayat tarzı mesajı vermeye çalışan beyinlere burdan sesleniyorum her yerimiz kalite olsa kaç yazar be birader :)
Ülke parçalanmanın eşiğinde, Vanda hayat durmuş, her gün yalın ayak sokakta elinde mızıka çalan çocukları görüyorum yaşıtları gibi sıcacık evlerinde oturmaya ve yaşıtları gibi zaman geçirmeye ( KALİTELİ ZAMAN ! ) hakkı olan çocukları ve işim olmasına rağmen bir türlü istediğim gibi gerçekten klavuzluk isteyen bir insan bulamadığım işim gereği karşılaştığım abuk sabuk insanları " ayyyy ben hayata farklı bakıyorum hocammmmm

insanlar beni anlamıyorrrrr" diyerek ağzını yaza yaza kışın ortasında bilmem bitarafını göstermek için hiç çorap giymeden 1 karış eteğiyle karşıma bana yaşam koçluğu yapın diye gelen çooookkkkk saygı değer hastaları görüyorum yahuuuuuuuuu KALİTELİ ZAMANNNNN GEÇİRMİŞİMMMMM NEEEEE GEÇİRMEMİŞİMMMMM NE abi kalitenin kendisi bi beni yaşasın yaaaa ya da kardişşş bana hiç bulaşmasın !
 
vallah bende bilmiyom kaliteli zaman nedirr zaman bana yetmiyoki kaliteli geçireyim hahaha
hep bi koşturma içindeyim ev çocuklarr evin dışındaki yaşamm aileler sorunlarr:S

zaman yetse bana kaliteli etcemde yetmiyorr :D:D

çok güzel bir paylaşım olmuş canım siper devam ett :A
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst