Provence stili ile dekorasyonlarınıza anlam katabilirsiniz

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Provence stili ile dekorasyonlarınıza anlam katabilirsiniz
Romantik etkisi ve aşk kokan dekor ayrıntıları ile dekorasyon seçiminizde provence stil dekor uygulaması tercihinde bulunmanız harika görünümlü ev dekorasyonları ediniminizi sağlayabilecektir. Lavanta, leylak ve akasyaların bol kullanıldığı provence stili dekor anlayışında eskitme mobilya seçimleri de kaçınılmazlar listesinde kendini gösterebilmektedir.

1.jpg

Tatil yörelerini gezmeyi sevenler Alaçatı'ya gittiyseniz buranın havasının size bu dekor anlayışını hissettirdiği konusunda kesin bir yargıda bulunabilmekteyiz. Ev dekorasyonunuzda bu stili uygulama tercihinde bulunacaklar için sunduğum resimlerde dikkat ederseniz beyaz rengin yoğun kullanıldığını fark edebilirsiniz. Buz mavi, su yeşili, kum rengi gibi renk tercihleri de bu dekorasyon stilinde en tercih edilenler listesinde yer almaktadır.


Oymalı mobilya seçimleriniz provence stili uygulamanın tam bir yansıması olabilecektir. siz de bu tarzı evinizde uygulayacaksanız yatak odanızda sık kullanılan renklerden faydalanarak yatak örtüsü, nevresim grubu seçimlerinde bulunabilir; eskitme tarz şifonyer alabilir ya da eski oymalı mobilyalarınızı bu dekorasyon anlayışına hakim olacak şekle sokabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

2.jpg
AW08 White_Linen 29.jpg
dekorasyon.jpg
pr_01_1462.jpg
 
Geri
Üst