Adet gecikmesi hamileliği mi gösterir

Semavk

Yeni Üye
Üye
Adet gecikmesi hamileliği mi gösterir
Arkadaslar adetim 11 gün gecikti normalde diğer bir öncekine göre daha erken gelmesine rağmen bu ay adetim gecikti.en son aralığın 16sında hasta oldum ve aralığın 31inde nişanlımla beraber olduk fakat korunmadan ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı kullandım fakat hala adet olmadım kasık ağrım daha çok sağ kasigimda ağrı var adet sancısı gibi ama hala bisey yok miğde bulantim var ve karnım çok sert hamile olduğumu düşünüp doktora gittim ultrasonla baktı fakat bisey göremedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu hamilelikte normalmis ve kistlerin var dedi kan tahlili verdim sonuçlarını daha almadım sizce hamile miyim ?
 
Merhaba doktora görünmüşsünüz gereken bilgileri vermiş..En sağlıklı bilgiyide zaten doktor verebilir muayenesi sonucuyla..Kist mens gecikmesi yapabilir ayrıca ertesi gün hapıda mens döngüsünü değiştirebilir..
 
Bi sorum olcak ben 3 ay önce dogum yaptim dogumdan sonra adet gördum adeten sonra gebelik kanamam azar azar geliyordu sonra kesildi gecen ayin 1 de adet olmustum simdide 1 ekimde olmam lazimdi aradan 9 gun gecti sizce hamilemiyim ilac kulanmadim test yaptim negativ cikti
 
Merhaba doğum sonrası adet düzeni değişime uğruyor. Bebek emzirmesinin devam edip etmemesi, emzirme sıklığı, emzirme süresi gibi bir çok neden adet düzensizliğine sebep olabilir. Doğum sonrası (lohusalıktan sonra) adetlerin 21-35 günde bir görülmemesi durumunda adet düzensizliğinden bahsedebiliriz .Testiniz negatif çıkmış gebelik söz konusu değil.Sorunuzla ilgili detaylı bilgi için aşağıda ki linki ziyaret edin..

Doğum sonrası adet düzensizliği neden olur?
 
Geri
Üst