Parlak ve canlı saçlar için tavsiyeler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Parlak ve canlı saçlar için tavsiyeler
Parlak ve sahip olmak her kadının hayalidir .Sizlere bu hayalinizi gerçekleştirebilmeniz için bazı tavsiyeleri sunuyorum.
uzun-saclar-1622.jpg

Saçları canlı tutmak için vereceğimiz püf noktalar işinize yarayacaktır. Saçlarınız kuruysa ve daha canlı olmalarını istiyorsanız yıkarken diplerine şampuanı iyice sürüp, deriye temas ederek masaj yapın. Durulama yapılırken şampuan saçların içinden akarak kurumasını önleyecektir. Normal saçlara sahipseniz eğer yıkarken saçlara şampuanı sürüp dairesel bir masajla yedirdikten sonra durulamasını yapın. Durulamaya özen gösterin aksi taktirde şampuanın saçta kalması mat hale gelmesine sebep olur. İkisi bir arada ürünleri kullanın ama hergün yapacak kadar abartmayın. Sık kullanılması yıpratır. Yedi veya sekiz günde bir kullanın. Durularken sıcak sudan kaçının. Ilık yada soğuk olması tavsiye edilir. fönle kuruturken saçlara uzak tutarak ve uzun sürmemesi şartıyla kullanın.
Saçlar ıslakken kırılmaya daha müsait olur. Bu yüzden hassas olduğu bilinciyle yaklaşın. Tarağınıza dikkat edip özenli seçin. Saç kremlerini dipteki deriye temas ettirmeyin. Unutmayın saçlarınız hassasiyet ister. Yanlış yaptığınız şeyleri değiştirirseniz başka bakımlara ihtiyaç duymazsınız.
 
Geri
Üst