Yağlı saçlara bitkisel çözüm

M

Misafir

Forum Okuru
Yağlı saçlara bitkisel çözüm
yağlı saçlara çözüm
yağlı saçlar için, çözüm, bakım, maske, ne yapılmalı, kesin çözüm ve daha bir çok öneri burada arkadaşlar.

84dd38b29b4b45.jpg




Güzelliğinizin çerçevesi olan saçlarınız yağlı ise ne yapmalısınız; buyrun bu yazımızda çözüm önerilerimizi okuyun Melek'ler:)

Çabuk yağlanan saçlar için öncelikle yapılması gereken yağlı saçlar için üretilen şampuanlar kullanmak ve saçları ılık suyla yıkamak gerekir.Yıkama yaparken dikkat etmeniz gereken saç diplerinize hafifçe masaj yapıarak yapmalısnız. Saçınızı şampuanladıktan sonra soğuk ya da ılık su ile durulayın. Yüksek ısılı fönlerden ve maşa kullanımından uzak durun. Unutmayın ki saç ısındıkça yağlanma süresi de hızlı olacaktır.Bu tip işlemleri kullanmanız gerektiğinde de mutlaka ısıya karşı koruyucu serumlardan tercih edin.Yağlı saçları çok sık taramamaya, şekillendirici köpük ya da sprey kullanmamaya dikkat edin. Saçınızın nem dengesini korumak yağlanmayı bir adımda engellemenize yardımcı olur.

Bakım için bitkisel öz içeren haftalık maskelerden yararlanabilirsiniz. Böylece yağ bezlerini sakinleştirir ve saçın ihtiyaç duyduğu nemi sağlamış olursunuz.

Saçlarınız için yağlanma engelleyici maske,

Malzemeler,

1 yemek kaşığı ada çayı

1 yemek kaşığı biberiye

1 yemek kaşığı elma sirkesi

2 su bardağı kaynar su

Hazırlanışı ve Uygulanışı,Ada çayı ve biberiyeyi kaynar suda çay gibi demleyip süzün.İçerisine elma sirkesi ekleyip karıştırın.Sonra karışımın soğuması için bekleyin.Hazırlanan karışımı saç diplerine yedirerek sürüp iki saat bekleyin.Ilık su ile nazikçe durulayın.İşlemi 2 haftada bir tekrarlayarak saçlarınızın yağlanmamasını sağlayabilirsiniz.
 
Geri
Üst