Evde saç bakım maskeleri

M

Misafir

Forum Okuru
Evde saç bakım maskeleri
evde saç bakım, maskeleri, nasıl yapılır, kürleri, maskesi, bitkisel, tarifler burada arkadaşlar.



84dd3d9e998998.jpg

Saç bakımınızı güzellik salonunuzda değil de evde kendiniz bitkisel yöntemlerle yapmak ister misiniz? O halde buyrun bakım önerilerimize:)

Saçlarınız okadar yıprandıki saç tellerinizi güçlendirmek, saçlarınızdaki matlığı gidermek ,saç derisindeki kepek sorununa son vermek istiyorsanız. Evde kolayca hazırlayıp uygulayabileceğiniz bitkisel saç maskeleri sizlere yardımcı olacak .

Avokadolu Saç Maskesi;

Avokado meyvesi E vitamini açısından zengin olduğu için cilt ve saç bakımı için çok faydalıdır. Zeytinyağı saça parlaklık verir. Yumurta ise protein desteği sağlar. Avokadolu saç maskesi ince telli saçlarınız için yapılan çalarınıza hacim verimek, dökülmelerini önleymek için uygulayabilirsiniz.

Malzemeler,

-1 adet avokado

-1 adet yumurta sarısı

-2 yemek kaşığı saf zeytinyağı

Hazırlanışı ve Uygulaması,Avokadonun içini kaşıkla oyun kâseye koyun.Üzerine yumurta sarısı ve zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın.Saçlarınızı hafifçe ıslatın.Avokado maskesini saç diplerinize masaj yaparak sürün.Saçınıza bone takıp 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın ve saç tipinize uygun şampuanla yıkayın.Avokado maskesini haftada 1 kez uygulayabrak harika sonuçlar elde edebilirsinz.Çok dikkat edilemsi gereken şey ise saçlarınızı mutlaka ılık suyla yıkayın aksi halde yumurta pişer ve kokusunu çıkarabilmek için uğraşmak zorunda kalırsınız.

Fındık Yağı Maskesi

Saç derisinde oluşan kepekleri gidermek için fındık yağı maskesini yapabilirsiniz.E vitamini içeren fındık yağı saç derisinin yenilenmesine fayda sağlar.

Malzemeler,

-5 yemek kaşığı fındık yağı

Hazırlanışı ve Uygulaması,Fındık yağını tavaya koyun, kısık ateşte yağ ılınıncaya kadar ısıtın.Sonra parmak uçlarınızı yağa batırıp saç diplerinize sürün.

15 dakika bekleyin sonra direk şampuanla yıkayın.Bol ve ılık suyla durulayın.Fındık yağı maskesini haftada 1 kez uygulayarak sorunlardan kurtulun.
 
Geri
Üst