Kaynak Yapılan Saçlar Boyatılır mı?

T

TİTAN

Forum Okuru
Kaynak Yapılan Saçlar Boyatılır mı?
kaynak saç kaynak saçlar kaynak saç bakımı kaynak saça bakım klaynak saça boya ile ilgili bilgiler burada melekler. Kadının havasını değiştiren en önemli unsurların başında şüphesiz saçlar gelir melekler :) Bu yüzden saç bakımı kesinlikle ihmal edilmemelidir. Ne kadar şık bir kıyafet te giysek alımlı ve bakımlı olmanın yolu saçlardan geçer. Eğer saçlarınız uzun değilse ve saçları hızlı uzatmak için bir yol arıyorsanız en kolayı kaynak saç uygulamasıdır. Güvendiğiniz bir kuaförde yaptırabileceğiniz kaynak saç bakımı da dikkat ettikten sonra gayet kolaydır. Kullananların en çok merak ettiği soru olan kaynak saça boya yapılır mı sorusunun cevabı içinse makalemize göz atmanız yeterli melekler :)



kaynak_sac-1b2.jpg



Kaynak yaptırdığınız saça boya, permai, röfle gibi işlemler yapılabilir. Boya yapılması çok normaldir. Çünkü kişi kendi saçının dip boyası geldiğinde mutlaka dip boyası yaptıracağı için kaynaklı olan saça da aynı işlemi uygulamasında herhangi bir sakınca yoktur.

Kaynak saç kullanılırken birebir orijinal insan saçı kullanılması daha uygundur. İthal kaynak saçlar da vardır ama daha çok gerçek insan saçı kullanmak daha uygun olur. Özellikle Trakya bölgesinden gelen saçlar daha yumuşak ve işleme daha uygun olduklarından tercih edilir.

Defalarca boyanabilir, defalarca perma yapılabilir ama dediğimiz gibi önemli olan nokta saç yapısıyla uyumlu ve tercihen saçla birebir aynı kaynak saçı kullanmaktır.
 
Geri
Üst