Anında Parlak Saçlarınız Olsun İster misiniz ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Anında Parlak Saçlarınız Olsun İster misiniz ?
parlak saçlar için
parlak saçlar için
ne yapılmalı


Sevgili melekler, bu yazımızda parlak saçlar için alabileceğiniz önlemlerden bahsedeceğiz sizlere. Bakımlı bir kadın olarak saç bakımı ihmali düşünülemez elbette. Bu sebeple yapacağımız saç modeli öncesinde parlak ve güzel saçlara nasıl sahip olabileceğimizi düşünmeli ona göre bir bakım uygulamalıyız. :)


parlak_sac-19e.jpg



Saçımızın tipine uygun saç bakım kremi kullanarak 1 dakika parlak saçlara sahip olabiliriz. En doğru saç bakım kremi kullanımı ise; saçlarınızı şampuanla temizleyip iyice duruladıktan sonra saç uçlarına krem sürüp 1 dakika bekletmek ve iyice durulamaktadır. Zor taranan saçlarınız varsa; saçlarınıza krem sürüp 5 dakika beklettikten sonra geniş dişli bir tarakla tarayıp, kremin tüm saça yayılmasını sağlayabilir ve elektriklenmesini önleyebilirsiniz.

Günümüzde çeşitli markaların sunduğunu değişik özelliklerde saç bakım kremleri bulunmaktadır. İhtiyacınıza en uygun saç bakım kremini bulmak için deneme yapmanız gerekmektedir. Çünkü arkadaşınızın saçına çok iyi gelen bir saç kremi, sizin saçlarınızda işe yaramayabilir ya da tam tersi bir durum meydana gelebilir.

Kullanacağınız saç bakım kremi içeriğinde; E ve A vitaminiyle birlikte saçları ve saç derisini besleyen avokado özlerinin olmasına dikkat edebilirsiniz. Aynı şekilde inci özleri de saçlarınızın yumuşacık ve parlak olmasını sağlayacaktır.
 
Geri
Üst