2020 Yazında Saç Modası Nasıl Olacak ?

T

TİTAN

Forum Okuru
2020 Yazında Saç Modası Nasıl Olacak ?
2020 saç trendleri

Sevgili melekler, kimi yıl uzun saçlar moda olur, kimi yıl kısa saçlar trendi bir görünüm verir. Saç uzmanları da bu yılın saç modasını belirlemiş bulunuyor. 2020 saç trendleri konusunda tüm bilgileri Schwarzkopf saç tasarım ekibinden öğreniyoruz. Bakalım 2020 saç modası nasıl olacak :tik:

2012_sac_trendleri-308.jpg



Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibi, Essential Looks Trend Show’da 2012 ilkbahar yaz saç modeli trendlerini belirledi..

Hayranı olduğumuz yıldızlarda gördüğümüz birbirinden güzel saç modelleri ve renkleri, kozmetik alanında öncü markalar arasında yer alan Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibi tarafından yaratılıyor.

Saç tasarımcıları, Essential Looks için en son saç trendlerini Paris, Milano, Londra ve New York’taki moda haftalarını takip ederek ve moda editörleri ile birlikte çalışarak oluşturuyor. Sonunda önümüzdeki sezon ve yakın gelecekte trend olacak modeller her yıl Essential Looks Trend Show adıyla düzenlenen görkemli bir organizasyonla dünyaya tanıtılıyor.

Adrenalin tutkunlarının tarzını gözler önüne seren Sport Junkies; baştan çıkarıcı ve gizemli kadınlar yaratan Dark Angels; eğlence aşığı, moda düşkünü ve parti canavarı olarak bilinen güzel insanların trendi Hip Opulant, girişimci kişiliği ile iş dünyasında öncü ve her yaptığı olay olan yaratıcı kadınları yansıtan Cool Hunters ana trendler olarak öne çıktı.

Schwarzkopf Professional’ın saç tasarım ekibinde yer alan; Gwyneth Paltrow, Elle Macpherson, Alexander McQueen, Lily Allen ve Tom Jones gibi ünlü isimlerin renklendirme tasarımcısı Lesley Lawson; Victoria & David Beckham, Cindy Crafword, Naomi Campbell, Keira Knightley ve Cate Blanchett da dahil birçok dünya yıldızının saçlarını tasarlayan Tyler Johnston yeni trendleri bizim için anlattı:

Tyler Johnston: “Sport Junkies, spor giyim tarzının yükselişini saçlara yansıtıyor.”

Bu sezon spor giyim, New York’taki defilelerden çıkan en özel trend. Hilfiger ve Ralph Lauren tasarımlarında bu yıl özellikle spor giyime ağırlık veriyor. Victoria Beckham da örgüler, kapüşonlar ve naylon askılarla boy gösterip, beyzbol şapkasını yeniden ortaya çıkartarak bu spor giyimde modern ve şık görünümü destekliyor.

Manhattan hippilerinin gözde isimlerinden Alexander Wang da spor giyimi öne çıkartanlar arasında. Alexander, BMX ile motosiklet yarışlarından aldığı sportif ilhamı, bir spor ayakkabı firmasından aldığı kumaşlarla harmanladı. Alexander’ın yeni koleksiyonu, naylon, ağlar ve örme halkaların bir karışımıydı. Spor giyim tarzı, Rag & Bone defilesine de aynı şekilde yansımıştı.

Sass & Bide’da yapay kauçuk, Stella McCartney’de ‘Racer Back’ elbiseler vardı. Tüm koleksiyonlarda ise yeşil, pembe, sarı ve turuncu renkler öne çıkıyordu. Biz de tüm bu koleksiyonlardan aldığımız ilhamla bedene vurgu yapan, minimalist ve sportif güzelliği simgeleyen bir saç trendi olarak Sport Junkies’i yarattık.

Sport Junkies, spor giyim tarzının yükselişini saçlara yansıtıyor. Net, güçlü ve minimalist çekici görünümleriyle enerji yansıtan saçlar, ister geriye doğru yapıştırılmış ister estetik bir şekilde dağıtılmış olsun, mükemmel derecede sağlıklı görünüyor. Tarz değişikliğine izin veren akıllı kesimler, bu trendin anahtarı Abartısız bir gösteriş ve cilalı bir sadeliğin gizli etkisi de kendini gösteriyor. Sport Junkies, spor giyim tarzının yükselişini saçlara yansıtıyor.

Lesley Lawson: “Dark Angels trendi, şehvetli görünümüyle feminen ve çekici kadınlar yaratıyor.”

Bu yıl moda dünyasına damgasını vuran akımlardan biri de açıklık ve bayağılıktan uzak, ancak erotik ağırlığın gizli etkisini ön plana çıkartan tasarımlar oldu.

Louis Vuitton ve Stella McCartney’in yanı sıra Roberto Cavalli’nin defilelerinde de çekicilik açıkça gösterilmedi tam tersine gizlendi Dolce & Gabbana defilelerinde oturan beller, mütevazi şekilde vurgulanan göğüs dekolteleri ve erkekleri birbirine düşürecek kadar şekilli vücutlar ön plana çıktı.

Aynı mükemmellik Zac Posen’in defilesinde de vardı. Givenchy’nin ve Jil Sander’in tasarımları da aynı yalın ihtirası ve seksapelliği paylaştı. İşte bu yüzeydeki şıklığın kışkırtıcı derinliklerde saklanmış güçlü karışımı saçlarda Dark Angels trendine ilham verdi.

Dark Angels kışkırtıcı ve sofistike Estetikte saçın ulaşabileceği son sınır diyebiliriz. Sıra dışı röfleler ve küt kesim kAküller şehvetli gözleri güzelleştiriyor; yumuşak, cazibeli bukleler karşısındakini esir alıyor ve zengin, ışıltılı, mükemmel doğallıktaki renkler baştan çıkarıyor. Dark Angels trendi, şehvetli görünümüyle feminen ve çekici kadınlar yaratıyor.

Tyler Johnston: “Cool Hunters modern, güzel ancak bir yandan da kültürel ve tarihi referanslarla dolu ”

Bu yıl Paris, Londra, New York ve Milan podyumlarına kendini gösteren son derece egzotik bir akım daha vardı. Bu akımda özellikle el yapımı parçalar ve işçilik üzerinde duruluyordu. Burberry Prorsum defilesi, tığ işi oyma, dokuma, örgü ve baskının ağırlıkta kullanıldığı tasarımlarla bu konuda öncü oldu.

Proenza Schouler’in, Marni’nin ve Raffia’nın koleksiyonlarında yılan derisinde inanılmaz etki yaratan tekniklerden evde dokunmuş gibi görünen tasarımlara kadar çok güzel çalışmalar vardı. öte yandan bu sezon 21. yüzyıl göçebelerinin seyahat tutkusuna hitap eden desen ve baskılarda da patlama yaşanıyordu.

Burberry’de batik, Holly Fulton ve Marni ve Missoni’de hayvan resimli baskılar vardı. Daha soyut çalışmalar, dönemin New York’taki gökdelenlerinden esinlenerek art deco motifler yaratan Frida Giannini’den geldi.

Tüm bunlar Cool Hunters adını verdiğimiz saç trendini oluşturmamızda bize referans oldu. Gerçekten de Cool Hunters modern, güzel ancak bir yandan da kültürel ve tarihi referanslarla dolu Stiller, düzgün ve keskin hatlı kısa saçlardan, kişiye özel doku kesimlerine dönüşüyor. Cool Hunters’ta tüm tasarımlar yaratıcı, ödün vermeyen ve cesur renklerle kendi modasını yaratacak kadar güçlü.

Lesley Lawson: “Hip Opulant’ta kesimler ışıltı kazanıyor ve sert, keskin çizgilerle ultra modern bir görünüm alıyor.”

Bu sezon özellikle giyime para harcamayı seven gençler için özel bir trend oluştu. Bu trendde fazla pırıltılı ya da sönük görünen parçalara son veren ultra modern şekiller öne çıktı.

Giambattista Vali; marabu ceketleri, zebra desenleri, kolsuz brokar takım elbiseleri ve dudak uçuklatan diğer tasarımlarıyla trende öncülük yaptı. Benzer biçimde Nina Ricci’nin çiçekli elbiseleri ve altın aksesuar seçimi, Marni’nin sarsıcı parlak çiçekli desenleri, Valentino’nun mükemmel güzellikteki beyaz gündelik elbiseleri, Chanel’in tatlı pastel renklerdeki şıklığı saç trendlerine Hip Opulant olarak yansıdı Saçlarda en masumundan tutun da en baştan çıkarıcı altın, bal tonlarına ve kehribar rengine kadar tüm sarı tonları Hip Opulant trendinde kendini gösteriyor.

Kesimler ışıltı kazanıyor ve sert, keskin çizgilerle ultra modern bir görünüm alıyor. Stiller, üst düzey akşam yemeklerinden çıkıp havuz başı mekanlarında takılmaya, dağınıklıktan sıyrılıp son derece düzgün bir görüntü yaratmaya izin veriyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst