Kahkülünüzü Evde Kendiniz Kesin !

T

TİTAN

Forum Okuru
Kahkülünüzü Evde Kendiniz Kesin !
evde kahkül nasıl kesilir
evde kahkül kesmek



Artık saçınızda bir değişiklik yapmak istiyorsunuz ama kuaföre gitmek te içinizden gelmiyorsa melekler, ne duruyorsunuz ? Alın elinize tarak ve makas kahkülünüzü kendiniz kesin :) Evde kahkül kesmek zor diye düşünmeyin, biraz el yatkınlığı yeter. Evde kahkül nasıl kesilir diyenlere hem anlatım hem de videolu görseli aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.. :)

kahkul-35e.jpg



Kahkül modeline karar verirken ilk düşünmeniz gereken hangi kalınlıkta bir kahkül istediğinizdir. Kahkülünüzün kalınlığını 1-3 parmak kalınlığı arasında olması gerekir. Ama genel olarak en güzel kahkül modelleri iki parmak kalınlığındaki kahkül modellerinde kendini gösterir. Kahkülünüzü keserken ayırdığınız iki parmak kalınlığındaki saçın hizasında bir taç varmış gibi düşünün. Böylece yanlarınızdaki saçları da kahkül kesiminin içine koyabilirsiniz.

Ayrılmış olan kahküllerinizi kesmek üzereyken dikkat etmeniz gereken en önemli şey makası asla kaşlarınızın üzerinden kullanmamanız gerektiğidir. Zira kaşınızın üzerinden kahkül keserseniz gerçekten bir kahkül faciasına sebep olabilirsiniz.

Kahkülünüzün nerde durmasını istiyorsanız o noktadan dört santim yani ortalama üç parmak kadar aşağıdan kesin. Çünkü saç dipleriniz kuruyunca saçlarınız yukarı kalkacaktır yani kahkülleriniz kısalacaktır.

Bunun yanında kahkül kesiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer ayrıntı, kahkül keserken makas darbesini bir defa atarak kahkülü kesmeniz gerektiğidir.

[video=youtube;j8clNO4gISg]
 
Geri
Üst