Saçlarımı doğal kürlerle kuvvetlendirmek

BeyazMelek

Daimi Üye
Saçlarımı doğal kürlerle kuvvetlendirmek
Bu konu; saçları doğal kürlerle kuvvetlendirmek ile ilgili bilgi vermektedir.


Meleklerim saçlarınızda istediğiniz ışıltıyı yakalayabilmek doğanın ellerinde. Doğanın etkili şampuanlarıyla daha dolgun ve daha canlı görünen saçlara kavuşmak hiç de zor değil :D Doğal yolla sarı saçlara sahip olmanın yolunu bulduysak saçları gürleştirmeyi hayli hayli başarırız:tik: Sunacağımız bu tarifleri özellikle cam kaplarda metal kaşık değemeden hazırlamanızı öneriyorum. Bir kadının saçları güzelliğini ortaya da çıkarabilir güzelliğini silebilir de o zaman biz güzelliğimize katkıda bulunalım değil mi :D:D

1037506a24cc60e93.jpg


**Hamam otunun kök ve yapraklarını, demlenmiş çay suyunda yarım saat süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarısı ilâve edilerek pamuk yağı ile çırpılır. Hazırlanan şampuanla saçlar günaşırı yıkanır.
**Dalından toplanan karadutlar, demlenmiş çay suyunda on dakika süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarısı ilâve edilerek pamuk yağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla yatmadan önce saç banyosu yapılır.
**Gelincik yaprakları, tohumları ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta akı ilâve edilerek pamuk yağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla saçlar sık sık yıkanır.
 
Geri
Üst