Meçhulun Spesiyali....

kaprisli

Yeni Üye
Üye
Meçhulun Spesiyali....


Akşama yemek yapacaksınız ama hep aynı şeyleri yemekten sıkıldınız farklı şeyler denemek istiyorsınız ya da ne pişireeceğinize karar veremediniz. Şimdi kafanızdaki bütün düşünceleri bir kenara bırakacaksııııınız ve meçhulun melişleri için hazırladığı özel spesiyalini tadacaksınız. E biz onun tarifini bilmiyoruz ki dediğinizi duyar gibiyim o yüzden sizin için meçhulden spesiyalin tarifini aldım bu iyiliğimi de unutmayın :tik:

İşte meçhulun melişlerine özel spesiyalinin tarifi

Malzemeler

- patetes (ne kadar olacağı size bağlı)
- soğan
- tuz
- şeker
- biber
- tavuk
- salça
- kum çakıl taş toprak Allah ne verdiyse
- limon
- sirke
- şalgam
- elma ve portakal
- fındık ceviz içi
-diğer (isteğe göre farklı şeyler ekleyebilirsiniz).

Hazırlanışı

Malzemelerin hepsini tezgahın üstüne döküyorsunuz. Yemeği hazırlamaya başlamadan önce elinizi yıkamaya gerk yok ne de olsa hazırlarken o temizlenir. eldivene felan da gerek yok her şey doğal olması gerekiyor. evet başlıyoruz. Yemeği pişireceğiniz tencereyi önünüze alın. İçine ilk olarak patatesleri yıkamadan doğramadan çamurlu yine koyuyorsunuz. Ardından yine soğanları aynı şekilde yıkamadan doğramadan doğal haliyle ilave ediyorsnuz. 6 7 yemek kaşığı tuzu ekledikten sonra 2 buçuk yemek kaşığı da şeker ekliyorsunuz isteğe göre 3 buçuk ta olabilir:D:D Salçayıda ekleyip kum çakıl taş toprak ne varsa artıkın üstüne ekeliyorsuunuz:D:D:D biraz doğal yemeklere yönelmek lazım:D Üstüne 3 limonu sıktıktan sonra lezzet vermesi amacıyla kabuklarını da atıyorsunuz. Sirke ile şalgamı ayrı bir kapta karıştırdıktan sonra içine fındık ve cevizi ekliyorsunuz bu karışım biraz bekliyecek çünkü kaynadıktan sonra yemeğe katılacak:D Elma ve portakalıda ekledikten sonra canlı bir tavuğu tencerenin içine atıyorsunuz. Tavuğun tüylerini felan yolmayın şimdi iki saat kim uğraşıcak onla öyle atın tencereye gitsin. Yemek kaynadıktan sonra hazırladığımız karışımı da içine ilave ediyoruz . Ve yemek hazır bütün melişlerime afiyet olsun.

bu da yemek işte ne kadar leziz görünüyor değil mi :D:D
mechul-3-5667.jpg


NOT: Meçhulun ağzından alıntıdır....
Ve meçhul cümlelerine son verirken kendisinin buralarda harcandığını düşündüğünü ve bir yemek programı sunmak istediğini söylüyor. Bu yemek programının formatı meçhulun evde geliştirdiği yemeklerden oluşacağını açıkladı.Burdan bütün televizyon kanallarına gelen projelere açığım diye de bir duyuru yapmaktan kendini alamadı.


işte meçhlun o yemekleri hazırladığı ona ilham veren mutfağı

mechul2-9128.jpg


 
Cevap: Meçhulun Spesiyali....

öööööööööööööööö bu gidişteee diyet listesine ihtiyaç duymayacağim.. meçhulün yemeklerini gördükten sonraaaa iştah felan kalmadıı...
 
Cevap: Meçhulun Spesiyali....

:puha: :puha: evet sıra meçhulde.. bı arada o mutfağı görmemiş kabul edip yemek yemeye gidiyorum:D:D:D yaratıcılığınıza hayranız kızlar devam çok güzel:D:D:D
 
Cevap: Meçhulun Spesiyali....

:puha:çok zorlamışın ama olmamış:D:D:DBoşuna uğraşma benimle baş edemezsin:meçhul:İntikam yemeği yaptığım yemeğin adı ve intikam yemeği soğuk yenir:meçhul:anlayana:nihahahahahahhaah:seker:
 
Geri
Üst