Benim İçin Üzülme dizisinin tam kadrosu

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Benim İçin Üzülme dizisinin tam kadrosu
Şu an için doğru dürüst beğenerk izlediğim bir dizi yok ama Mahsun'un Benim İçin Üzülme dizisi dikkatimi çekti. Acaba kimler oynuyor bu dizide paylaşırsanız sevinirim..:)
 
ATV ekranlarının yepyeni dizisi olan "Benim İçin Üzülme" Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyor. Dizi de yer alan oyuncular ise şöyle;

ŞAHİN YILMAZ (ÜNAL SİLVER)

57 yaşında. Rize’li maden kralı. Sonradan zengin olmuş, özgüveni yüksek, baskın karakterli, özellikle iş hayatında sert ve acımasız. Tek zaafı çok sevdiği karısı Bahar…

BAHAR YILMAZ (ÖYKÜ ÇELİK)

27 yaşında. Şahin Yılmaz’ın ikinci karısı… Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu… Kendini geliştirmiş, kültürlü, hobisi fotoğraf çekmek olan çok güzel genç bir kadın.

SİNAN AVCIOĞLU (ÇAĞLAR ERTUĞRUL)

28 yaşında. Bekar… Küçük yaşta İstanbul’a gitmiş, Üniversiteyi bitirdikten sonra master yapmak için İngiltere’ ye gitmiştir. Askerlik görevinden sonra Hopa’ya dönmüştür. Yakışıklı, soğukkanlı ve zekidir.

NİYAZİ AVCIOĞLU (TANSEL ÖNGEL)

33 yaşında. Bekar… Çocukluk arkadaşı Harun ile beraber sahibi oldukları teknede balıkçılık yapmaktadır. Çalışkan ve mert bir adamdır.

HARUN KILIÇOĞLU (EREN HACISALİHOĞLU)

33 yaşında. Bekar… Ortağı Niyazi ile beraber balıkçılık yapmaktadır. Çalışkan ve sevilen bir adamdır.

ENVER AVCIOĞLU (BAYAZIT GÜLERCAN)

70 yaşında. Melahat ile evli. Tam bir eski toprak Karadeniz erkeği. Çevresi tarafından sevilen, sayılan, sözü dinlenen bir adam.

MELAHAT AVCIOĞLU (RÜÇHAN ÇALIŞKUR)

60 yaşında. Enver’in karısı. Hala bir deniz kazasında kaybettiği balıkçı oğlu Cemal’in yasını tutmaktadır. Tipik bir Karadeniz kadını. Ailesi için her şeyi yapabilecek cefakar bir kadın.

NERMİN (SACİDE TAŞANER)

50 yaşında. Enver ve Melahat’ in gelini… Niyazi, Sinan, Ahmet ve Emine’nin annesi… Balıkçı olan Kocası Cemal’i yıllar önce deniz kazasında kaybetmiştir. Kendini çocuklarına adamıştır. Enver’in evinde yaşamaktadır.

AHMET AVCIOĞLU (BARIŞ ARDUÇ)

17 yaşında. Niyazi, Sinan ve Emine’nin kardeşi… Yakışıklı ve sempatik bir genç. Hopaspor’da yetenekli bir futbolcu, en büyük hayali Trabzonspor’da forma giymek…

EMİNE DEMİRCİ (TUBA ÇOM)

25 yaşında. Kocası Arif ile kendi evlerinde yaşamaktadır. 5 yaşında Onur isminde bir oğlu vardır. En büyük derdi mucit kocası Arif’tir.

ARİF DEMİRCİ (TİMUR ÖLKEBAŞ)

35 yaşında. Emine’nin kocası. Delilik ile dahilik arasında mucittir. Kendi atölyesinde icat çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca Şahin’in villasındaki arabaların ve muhtelif aletlerin bakımından sorumludur.

ONUR DEMİRCİ (ARDA AŞIK)

5 yaşında… Arif ve Emine’nin oğlu. Henüz okula gitmemesine rağmen okumayı öğrenmiş, yaşına göre çok zeki ve sevimli bir çocuk.

RESUL KILIÇOĞLU (RANA CABBAR)

60 yaşında. Hacer’in kocası. Harun, Bahar ve Fehime’nin babası… Ailesine ve etrafına karşı otoriter ve aynı zamanda muhafazakâr bir adam… Çarşıda nalbur dükkanı var. Bencil ve duyarsız… Kendi doğruları için her yolu mubah görebilir.

HACER KILIÇOĞLU (YASEMEN HEPER BÜYÜKAĞAOĞLU)

58 yaşında. Resul’ün karısı. Resul’ün baskısından yılmış ama çocuklarına düşkün bir kadın.

FEHİME ŞEKER (ÖZLEM BAŞKAYA)

40 yaşında. Yaşar’ın karısı. Orhan, Birgül ve Resul çocukları. Orhan’ın gerçek babası Fehime ona hamileyken ortadan kaybolmuştur. Resul, Fehime’yi, Yaşar ile evlendirmiştir.

YAŞAR ŞEKER (MEHMET POLAT)

45 yaşında. Fehime’nin kocası. Resul’ün evinde yaşıyor ve onun minibüsünde şoförlük yaparak geçiniyor. Birgül ve Küçük Resul kendi öz çocukları. Fırsatçı, çıkarcı, güven vermeyen bir adam. Fehime ile de arası iyi değil.

ORHAN ŞEKER (AHMET VARLI)

23 yaşında. Fehime’nin oğlu. Gerçek babasını hiç tanımamış. Erken doğduğu için hafif bir zeka geriliği ve fiziksel kusuru var. Ancak son derece iyi niyetli ve zaman zaman insanları şaşırtacak şekilde akıllı laflar edebiliyor. En iyi arkadaşı mucit Arif… Üvey babası Yaşar ile hiç anlaşamıyor.

BİRGÜL ŞEKER (ELİF KORKMAZ)

17 yaşında. En büyük hayali ünlü bir balerin olmak… Ancak karşı çıkacağını bildiği için bunu dedesi Resul’den gizliyor ve folklor kursuna gittiği yalanını söylüyor.

RESUL ŞEKER (AHMET ALİ KUTOĞLU)

5 yaşında. Fehime ve Yaşar’ın oğlu… Sıradan bir çocuk ama dedesi Resul’ün gözünde dünyanın en güzel ve en zeki çocuğu…

MERYEM (SERPİL GÜL)

57 yaşında. Şahin’in imam ilk karısı… Melahat’in kardeşi. Yıllar önce geçirdiği bir kaza neticesinde kendini dış dünyaya kapatmıştır. Hiç kimseyle konuşmuyor ve tepki vermiyor. Halen Şahin’in villasında yaşamaktadır.

IRMAK (SELİN ŞEKERCİ)

25 yaşında. Zengin iş adamı Atilla’nın kızı… Sinan’la tedavi olmak için gittiği İngiltere’de tanışmıştır. Güzel ve sempatik bir kızdır. Dış görünüşü ve tavırları zengin şımarık bir kızı andırmaktadır. Sinan’a deliler gibi aşıktır.

MORİNYO NECMİ (ŞEVKET ÇAPKINOĞLU)

30 yaşında. Bekar. Hopaspor’un antrenörü. Bütün hayatını futbola adamıştır. Ayrıca kendi işlettiği salaş bir balık restoranı vardır.

FATMA (NALAN ÖRGÜT)

55 yaşında. Dul. Kızı Filiz ile beraber yaşıyor. Dedikoducu ve entrikacı bir kadın…

FİLİZ (HANDE KAPTAN)

28 yaşında. Bekar. Fatma’nın kızı. Çocukluğundan beri Niyazi’ye platonik aşık. Bir gün onunla evlenmenin hayalini kuruyor.

BUKE (FULYA ZENGİNER)

24 yaşında. Çok güzel bir Kürt kızı… Babası Davut ve amcasının oğlu Şiyar ile beraber Hopa’ya çay toplamak için gelmiş mevsimlik işçi…

DAVUT (NECMETTİN ÇOBANOĞLU)

55 yaşında. Hopa’da mevsimlik işçi… Çalışkan, görmüş geçirmiş bir adam. Hayattaki tek varlığı kızı Buke.

ŞİYAR (UĞUR GÜNEŞ)

27 yaşında. Davut’un yeğeni. Buke’ye platonik olarak aşık…


Dizi benim de dikkatimi çekti ve iki bölümünü de büyük bir heyecanla izledim. Eminim ki önümüzde ki günlerde diziyi izleyenlerin sayısında oldukça artış olacaktır. Karadeniz filmlerin de alıştığımız komedi türünden çıkıp dramatik bir konuya el atan Mahsun Kırmızıgül ' kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
 
kesinlikle katılıyorum.bende çok beğendim sabırsızlıkla yeni bölümünü bekliyorum.
 
Geri
Üst