Koç Burcu 2009 Tarot açılımı ve Analizler

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Koç Burcu 2009 Tarot açılımı ve Analizler
koç burcu 2009 günlük tarot açılımı


Bu kartlar yolunuzda güvenilmez biri olduğunu, ruhsal olarak yenilenmen gerektiğini, Aşkınızın size üzüntü getireceğini, ve planlarının tehlikede olduğunu gösteriyor. Mal varlığında çoğalma olacak ve canım sadakatsizlikle karşılaşmak seni sarsabilir.




Koç Burcu
Koç burcu meleği bu sene küçük kıskançlıklar yada gereksiz kıskançlıklarla kendini üzebilir. Siz gücünüzün farkındasınız. Elinizde değil biliyorum –sonra ben nasıl yaptım – dememek için sakin olmayı öneriyorum.. Kafa ve boyun kısmınıza dikkat etmeniz gerekiyor.. eklem yerlerinizde nazik olduğu için ufak kazalarda geçirebilirsiniz.
Bekar koç melekleri; yeni bir ilişki için acele etmeyin derim. Yada düşünmeden evet deyip sonra daha derin düşüncelere gireceğinizi söylemeliyim. Tez canlısınız, acelecisiniz hemen olsun istersen sonrasını düşünmüyorsunuz.. Giyimde dikkatlisiniz. Kelimelerinizdeki gücünde farkındasınız..
Evli Koç Melekleri; Belki aklınıza gelen başınıza geliyor. Lütfen iyi şeyler düşünün. İlgi beklerken ilgisiz kalmayın. Yuvanıza çok düşkün olduğunuzu düşünüp rahat olmayın, eliniz kulağınız gözünüz hep açık olsun. Sonradan duyacağınız şeyler sizi şok etmesin..
Sevgili koç Melekleri olumsuz dar görüşlerinizden sıyrılın, Bir yere kafanızı takıp orda kalmayın.
Sosyal etkinliklerinizi fazlalaştırın. Kendinizle yarışmayın Lütfen.
Fazlasıyla fedakar olmanıza da gerek yok. Sonra çok üzülüyorsunuz.
2008’den gelen bir üzüntü 2009’ da devam edebilir. Yada çok uğraştığınız emek verdiğiniz bir olay size beklediğiniz sonucu vermeyebilir. Yılın ortasına doğru alacağınız bir sevinç sizi çok sevindirecek.
Toplu olarak bir harcama çıktı size.
Bu arada bu yıl kilo problemi alma-verme işleri sizi meşgul edebilir.
Koç’un sözleri; sıkılıyorum- sonunda oldu- nerde ne yaptım ben?

Küçük bir Not:
Koç burcunun perisi PARADİSE; Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldıran Salamanderlerin (bir tür kertenkele, ejderha) ruhlarının prensesi olduğuna inanılır




Doğduğunuzda bu peri kulağınıza şunları fısıldar:
  • Çok canlı ve hayat dolu olacaksınız
  • Her şeye meydan okuyacacaksınız
  • Başkalarının cesaret edemeyecekleri şeylere cesaret edeceksiniz
  • Yardımsever olacaksınız
2009 Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi umuduyla...
Melekler Mekanı Astroloji Uzmanı handanca
 
Son düzenleme:
Geri
Üst