Facebook Zaman Tüneli Nasıl Yapılır ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Facebook Zaman Tüneli Nasıl Yapılır ?
facebook zaman tüneli nasıl yapılır facebook zaman tüneli facebook zaman tüneli nasıl yapılır facebook zaman tüneli nasıl kullanılır ile ilgili bilgiler burada melekler. Özellikle gençlerin hastalığı facebook yeni bir uygulamayla karşınızda melekler :) Facebook zaman tüneli uygulaması. Bu uygulamayla facebook hesabınızı açtığınız tarihten itibaren yaptığınız tüm etkinlikler bir albüm haline geliyor. Eğer ilgileniyor ve facebook zaman tüneli nasıl kullanılır merak ediyorsanız, facebook zaman tüneli nasıl yapılır başlıklı makalemize geçiyoruz. (Daha önce facebook kullanıcı adı değiştirme ile ilgili bilgiler verdiğimizi de hatırlatmak istiyoruz )


face-37c.jpg



Facebook'daki tüm geçmişinizin bütün ihtişamıyla geri dönüşüne hazır olun. Facebook'un geçtiğimiz günlerde tüm dünyanın hizmetine açtığı "Zaman Tüneli" işlevi, temel olarak sosyal ağa ilk katıldığınız günden itibaren tüm etkinliklerinizi tarih sırasıyla gösteren bir albüm.

Zaman Tüneli, arkadaşlarınızın sosyal ağ geçmişinize sadece birkaç tıklamayla erişebileceği anlamına geliyor. Geçmişte yaptıklarınızın bir bölümünü gizlemek istiyorsanız, bunu yapmanız mümkün. Facebook Zaman Tüneli'ni etkinleştirdikten sonra onu düzenleyebilmeniz için size 7 gün veriyor. Bu sürenin ardından tüneliniz, herkese açılıyor.

Facebook'un Zaman Tüneli işlevini hemen etkinleştirmek için bu adrese gidebilir, veya hazır olduğunda Facebook'un sizi uyarmasını bekleyebilirsiniz. Zaman Tüneli'ni hiçbir zaman kullanmak istiyorsanız, bu malesef mümkün değil. Zira Facebook, zaman içinde herkesi bu görünüme taşımayı planlıyor. Ancak etkinleşmeden önce 7 gün içerisinde profilinizi düzenleyebilirsiniz.
 
ağbicim arkadaşlarımın hepsi profil sayfası yenilenmişş yani profiline girdiğimde eskisi gibi çıkmıyo ben zaman tünelini deil profil sayfamın yenilenmesini istiyom ama nsl yapılacağını bilmiyom mesela profile girdiğim zmn büyük bir resim çıkıyorr nasıl yapabilirim??
 
Geri
Üst