Facebookda Arkadaş Önerme Nasıl Yapılır

M

Misafir

Forum Okuru
Facebookda Arkadaş Önerme Nasıl Yapılır
Facebook Arkadaş Önerme
Facebook Arkadaş Önerme Nasıl Yapılır



Merhaba Sevgili Melek'ler ve Facebook sitesinde arkadaş önerme nasıl yapılıyor diyen tüm misafirler, sizler için bu sayfamızda Facebook da arkadaş önerme konusunda bilgiler sunuyoruz.

face-7a.jpg




Facebook hesabınıza girdiğiniz zaman sizin için Önerilen insanları ya da Sayfaları görebilirsiniz. Öneriler ana sayfada, yeni kullanıcı tanıtım turunda, Arkadaşlar sayfasında ve sitenin çevresindeki reklam alanında gösterilebilir. Daha fazla Öneri görmek için, Tümünü Gör” bağlantısına tıklamanız gerekir.

Öneriler, hem Facebook’taki onaylı arkadaşlarınızla tekrar iletişime geçmeniz, hem de tanıyor olabileceğiniz kişileri ve Facebook Sayfalarını size göstermek için önerilerde bulunur.

Facebook, parçası olduğunuz ağlar, ortak arkadaşlarınız, iş ve eğitim bilgileriniz, Arkadaş Bulucu’yu kullanarak aktardığınız arkadaşlarınız ve diğer birçok faktörü göz önünde bulundurarak sizin için Öneriler sunar.

Bu otomatik bir özellik olduğundan, zaman zaman tanımadığınız veya arkadaş olmak istemediğiniz kişileri de göstermektedir. Ancak burada bilmeniz gereken en önemli nokta, Facebook’un bu sayfada gösterilen kullanıcılara asla sizin adınıza arkadaşlık isteği göndermeyeceğidir. Ancak arkadaş olmak istemediğiniz bir kişinin size sıkça önerilmesi sizi rahatsız edebilir. İstemediğiniz kişilerin Öneriler’de görünmemesi için adlarının yanındaki X işaretine tıklamanız gerekir. Böylece bu kişi Öneriler’den kaldırır ve bir daha bu kısımda belirmesini önler.
 
Geri
Üst