Kablosuz ağ şifresi nasıl alınır

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Kablosuz ağ şifresi nasıl alınır
Kablosuz ağ Engelleme nasıl yapılır
Kablosuz ağ şifresi nasıl alınır


Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda "Kablosuz ağ Engelleme nasıl yapılır?" diyen misafirlerimiz için ve sizlerinde bilgi edinmesi için de Kablosuz ağ şifresi nasıl alınır öğreniyoruz arkadaşlarım.

Kablosuz_Ag_Dosya_Paylasimi-3a3.jpg



Bilgisayar üzerinde Şifreleme kurmak için temel adımlar şunlardır Wireless Router.

1. Router'ın kurulum ekranına gidin. Router için, genellikle http://192.168.1.1 gidin ve tip kullanıcı adınızı ve şifrenizi, tarayıcınızın fireup, benim varsayılan kullanıcı adı ve şifre admin, admin.
2. Kablosuz bağlantıya tıklayın. Bu Kablosuz ayarlarını açılacaktır.
3. Eğer Şifreleme Tercihleri ​​belirlemelerine izin vermek seçenek vardır. Bu yönlendirici ve ağ kullanmak isteyen herhangi bir bilgisayar tarafından kullanılacak bir şifreleme anahtarı sağlayabilir.
4. Açılan menüden 256 bit seçin. Onun en güçlü şifreleme kullanabilirsiniz. , Aşağıda gösterildiği gibi.


kablosuz_ag_engelleme-a4.jpg




5.. Kelimeleri yazarak Şifreleme anahtarı oluşturun. veya bir rastgele anahtar alabilirsiniz anahtar bu şekilde oluşturmak zorunda değilsiniz, kendiniz oluşturup elle yazabilirsiniz. Ama şansı rastgele yazılım tarafından oluşturulan birden kırmak çok kolay olacaktır
6. Sadece oluşturulan tüm anahtar yazınız. Kendinize bir kağıt olsun, tuhaf karakterlerle dolu uzun bir biri olacak. ağa erişmek için her bilgisayar için anahtar kullanmanız gerekir.
7. Uygula butonuna tıklayın. Bu ağ için anahtar geçerli olacaktır. Şimdi WEP Şifreleme ve sadece üretilen tuşunu kullanın sadece bilgisayarların ağa almak mümkün olacaktır. Kurulum ekranına geri gönderdi olduğunuzda, Uygula'yı tıklatın.
8. Şimdi WEP ve sadece oluşturulan anahtarı kullanmak için ağ üzerindeki her bir kablosuz bağlı bilgisayar yapılandırmak zorunda. Her PC, Windows Sistem Tepsisindeki kablosuz bağlantı simgesini çift tıklatın, onu Kablosuz Ağ Bağlantısı Penceresi açılacaktır "View Kablosuz Ağlar" o pencereyi tıklayın, Kablosuz Bağlantı Durumu Penceresi açılır, o bu ağ gerekli "diyecek bir ağ anahtarı, bu ağa bağlanmak istiyorsanız, Sonra ". bağlamak tıklayın connect düğmesini tıklatın, yazdığınız WEP anahtarını yazın ve uygulayın.
Bilgisayar artık WEP şifreleme kullanarak ağa bağlanabilirsiniz.
 
Geri
Üst