Android Cep Telefonlarına Tema Nasıl Yüklenir ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Android Cep Telefonlarına Tema Nasıl Yüklenir ?


Android Telefona Tema Yükleme


Android Telefona Tema Nasıl Yüklemek



Sevgili melekler, az önce sizlerle paylaştığımız android telefonlara polis telsizi uygulaması konusunun ardından bu sayfamızda da Android Telefona Tema Yükleme konusunda sizlere bilgiler vereceğiz..


android_tema-377.jpg


Android telefonlarımızın; ekran görünümlerini, temalarını, ekran kısayollarını değiştirmenin yanısıra ana ekranımıza animasyon ekleyebiliriz.

Android Telefonunuza tema yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin:

- Öncelikle internetten android tema diye aratıp bulup indirdiğiniz tema dosyasının ismini Update.zip olarak değiştirin.

- İsmini Update.zip yaptığınız tema dosyasını Hafıza kartının içine direk ana dizinine atınız, herhangi bir klasör içinde olmasın.

- Telefonunuzu kapatın ve telefonunuzu Yeşil arama tuşu + Menu + Kırmızı kapatma tuşu bu üçüne basılı tutaraktan tekrar başlatın.

- Telefon Recovery Mode yazıncaya kadar tuşlara basılı tutun. Recovery Mode ekranı geldiğinde “Alt + S” seçeneğini seçin.

- Telefon bu işlemden sonra kuruluma başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra telefon reset atacaktır. Eğer reset atmazsa kendiniz elle telefonu kapatıp yeniden açın.
 
Geri
Üst