İpad'e Müzik Yüklemek İçin Neler Yapmak Gerekiyor ?

T

TİTAN

Forum Okuru
İpad'e Müzik Yüklemek İçin Neler Yapmak Gerekiyor ?
İpade Nasıl Şarkı Yüklenir


İpade Müzik Yükleme




Sevgili melekler, teknolojinin hızına inanın hiçbirimiz yetişemiyoruz melekler. Android telefonlardı, ioslu iphonelardı derken artık ipad çılgınlığı başladı. Biz de bu sayfamızda İpade Nasıl Şarkı Yüklenir öğrenmek isteyenler için İpade Müzik Yükleme hakkında bilgiler veriyoruz...


muzik-33f.jpg



- Öncelikle iPodlar, mp3′ler gibi masaüstünden müziğin taşıyım mp3′e atma mantığıyla çalışmıyor. iPodunuza şarkı yüklemek için öncelikle bilgisayarınıza iTunes u yüklemeniz gerekiyor.

- iTunes u yükledikten sonra, iTunesu açıyoruz ve sonra masaüstündeki müzik parçalarımızı tutup iTunesin içine bırakıyoruz.

- Bu işlemleri yaptıktan sonra veya önce farketmez; iPod Shuffle ı bilgisayara bağlıyoruz. bağladıktan sonra iTunes bizim iPodu tanımak için birkaç işlem yapıyor. iTunes bunu yaparken bizde programa biraz yardımcı oluyoruz. İşlem tamamlanınca iPodumuz verdiğimiz ismiyle beraber( şimdilik ismi “şakir” olsun) iTunesun sol tarafında kendini belli edecek.

- Bunlarıda yaptıktan ve iPodumuz tanındıktan sonra dinlemek istediğimiz şarkıyı ekrandan tutup iPodumuzun üzerine getiriyoruz ve bırakıyoruz.
 
Geri
Üst