Terazi 2012

  • Konbuyu başlatan pembemor
  • Başlangıç tarihi
P

pembemor

Forum Okuru
Terazi 2012
Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Artık daha gerçekçisiniz
2012’ye genel bakış

Olgunlaştıran, gerçekçi bir bakış açısı ve sorumluluklar getiren, bize eksiklerimizi hatırlatan Satürn 5 Ekim’e kadar burcunuzda kalmaya devam ediyor. Kuşkusuz 2010 Temmuz’undan bu yana yaşamış olduğunuz tecrübelerin size çok şey kazandırdığını söyleyebiliriz. Öncelikle kendinize ve ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı şekilde bakmaya başladınız. Artık ilişkilerinizi ve arkadaşlıklarınızı daha ağırbaşlı ve sorumlu bir yaklaşımla değerlendiriyorsunuz. Havada kalan beklentilerinizi geride bıraktınız, bazı beraberlikler, arkadaşlıklar sona erdi. Ancak yeni karşılaşmalar ve ilişkiler de gündeme gelmeye başladı. Tüm bu olan bitenler aslında kişiliğinizde yaşanan olgunlaşmanın ve değişimin sonuçları. Şimdi hatalı yanlarınızı daha iyi şekilde görebiliyorsunuz. Kuşkusuz Satürn engeller, yavaşlamalar ve çoğu zaman kötümserlik de getirmiş olabilir. Kendinizi yeniden tanımlamaya başladıkça bu kötümser duyguları geride bırakacak ve ayaklarınızı yere daha sağlam basmaya başlayacaksınız. Bazı Terazi’ler son iki yıl içinde daha fazla sorumluluk alarak kendi başlarına yeni işlere giriştiler. Daha planlı ve organize olmayı da öğrendiler. 2012’de Satürn Terazi burcunun son on derecesinde kalacağı için bu yıl özellikle 15-22 Ekim doğumlu Terazi’leri etkiler altında tutuyor. Eğer bu tarihler arasında doğmuşsanız, 2012 yılında kendinizi disipline etmek, gerçekçi davranmak, olgunluk göstermek konusunda daha ciddi adımlar atacaksınız demektir. Benzer şekilde, yükselen burcu Terazi olanlar da 2010 Temmuz’undan bu yana hayata bakış açılarına sağlamlık ve kararlılık eklemeye, daha fazla iş yükü almaya başladılar. Böylece bağımlı oldukları ilişkileri geride bırakmayı da öğrendiler. Evlilikler biterken, yeni beraberlikler, ortaklıklar kurmaya başladılar.
Bu dönemde burcunuz üzerinde o kadar büyük bir aktivite var ki bu durum hayatınızda sürekli ani gelişmeler yaşandığını anlatıyor. Benzer şekilde, 2010’da Koç burcuna ilerleyen Uranüs, burcunuzla karşıt açı oluşturmaya başladı. Bu durum özellikle ikili ilişkilerinizi, ortaklık ve evlilikleri ani biçimde etkiledi. Uranüs uyandıran bir gezegen olarak, aslında şimdiye kadar sorgulamadan bağlı kaldığınız tüm ilişkilerin şeklini değiştirdi. Ani olaylar sonucunda hem ilişkilerinizi, hem de kendinizi daha farklı görmeye başlamış olabilirsiniz. Yeni bir özgürlük isteği ve gerekiyorsa tek başına hareket edebilme arzusu gittikçe yükselmeye başladı. Kuşkusuz Uranüs sarsıcı olaylarla dengenizi de sarsmış olmalı. Bu dönemde özellikle 23 Eylül – 1 Ekim doğumlu Terazi’ler Uranüs’ün aniden yenileyen ve uyandıran etkisini fazlasıyla hissedecekler. Söz konusu karşıt açı gerek iş hayatında, gerekse Terazi kadınlarının eşleri ya da partnerleri ile ya da baba figürüne ilişkin kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler, bazen kopmalar ve çatışmalar getirebilir. Uranüs enerjisini bilinçsiz biçimde kullandığımızda olayları sanki biçim dışımızda olup biten ve bizi altüst eden durumlar gibi yaşarız. Aslında, yenilenme ve değişime gösterdiğiniz direnç yerine, yenilikleri kabullenmeye arttıracak şeyler yapmalı, kısaca önce işe kendinizi yenilemekten başlamalısınız. Bu transit altında kendinizle ilgili hiçbir şey eskisi gibi kalmayacaktır. İçinizdeki cesareti de açığı çıkarmalı ve tek başına kalabilmenin gücünü kendi içinizde geliştirmeyi öğrenmelisiniz.
2008 yılından bu yana Pluton da burcunuzla zorlayıcı bir açı kuruyor. Pek çok Terazi bu süreçte sadece ani olaylar değil, aynı zamanda onları sonuçta güçlü ve dayanıklı olmaya iten baskılarla karşılaştılar ve karşılaşmaya da devam ediyorlar. Pluton bu yıl özellikle 30 Eylül – 3 Ekim doğumlu Terazi’ler üzerinde etkin hale geliyor. Eğer bu tarihlerde doğmuşsanız, 2012 hayatınız açısından son derece dönüştürücü ve mücadele içeren bir yıl olacaktır. Pluton değişen koşullar altında hayatta kalabilme ve kendimizi yenileyebilme kararlılığımızı anlatır. Bu gezegenin teması ya hep ya hiç düşüncesine yakın durur. Pluton etkisi altında kendimize hedef olarak seçtiğimiz konu üzerinde çok çaba sarfetmemiz adeta ölüp yeniden dirilmemiz gerekir. Bu dönemde yükselen Terazi’ler de ev, aile, yerleşim ve babaları ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinde kendilerini yeniden yaratma durumundalar. Pluton sayesinde aşırı duyarlı olduğunuz noktaları örtmeyi ve daha güçlü davranmayı öğrenmek durumundasınız. Kendi içinizdeki gücü dışarı çıkarmak ve kıyasıya mücadele etmek yönünde çok şey öğrenerek olgunlaşabilirsiniz.
Gelişmeyi, öğrenmeyi ve zenginleşmeyi anlatan Jüpiter 11 Haziran’a kadar Boğa burcunda kalıyor. Bu süreçte Jüpiter başkalarının kaynaklarından yararlanma olanağı getirebilir. Finansal konularda sizi koruyan ve güven veren kişilerle karşılaşabilir, miras ya da ortaklaşa kazançlar elde edebilirsiniz. Kredi kullanmak ya da karşı yatırımlarda bulunmak olasılığı olabilir. Topraktan gelen kazançlar finansal açıdan destekleyici olabileceği gibi eşinizin ya da ortağınızın maddi imkanlarından siz de yararlanabilirsiniz. 11 Haziran sonrasında Jüpiter burcunuzla çok uyumlu olacak. Bu süreçte maddi olmaktan çok eğitsel, kültürel konular, akademik çalışmalar, yabancılarla ilgili gelişmeler hayatınıza yeni ufuklar açabilir. Yılın ikinci yarısında yapabileceğiniz yolculuklar hayatınıza hem keyif hem de kazançlar getirebilir. Yabancılarla işbirliği, arkadaşlıklar ufuklarınızı genişletecek ve bu etkilerin 2013’ün ilk yarısına kadar süreceğini söyleyebiliriz.
Neptün’ün bu yıldan başlayarak Balık burcuna ilerlemesi ile birlikte çalışma ortamınızda önemli değişiklikler görmeye başlayabilirsiniz. Bu iki yönlü olabilir. Örneğin Neptün sanatsal çalışmalar ve daha fazla ilham alabileceğiniz yeni koşullar getiriyor olabilir. Ancak diğer yandan Neptün çalışma koşullarında, iş hayatında karmaşa, belirsizlikler ve güven vermeyen, bulanık durumlara da işaret edebilir. Özellikle Haziran ayının son günlerinde bu tür gelişmelere karşı daha uyanık olmak gereği var. Aynı zamanda Neptün sağlığınızla daha fazla ilgilenmenizi ve kimyasal maddelerden uzak durmanızın da faydalı olabileceğini anlatmakta. Allerjiler, sebebi belli olmayan yorgunluklar bağışıklık sistemi ile ilgili olabilir. Daha doğal terapilere yönelmeli aşırı ilaç kullanımına gitmemelisiniz.
İş, para ve kariyer olanakları
Terazi burcunda ilerleyen Satürn’ün etkisiyle çevrenizle paylaşımlarınızda ciddi, objektif ve sağlam yaklaşımlar içinde hareket ediyorsunuz. Bu gezegen sayesinde yeni sorumluluklar almaktan kaçınmayacaksınız. Ortaklı hareket ettiğiniz alanlarda Uranüs gezegeninin etkisiyle yeni koşullar gündeme gelebilir. Beklenmedik ayrılıklar veya yeni ortaklıklar 2018 yılına kadar gündeminize gelip gidebilir.
Şans gezegeni Jüpiter’in Boğa burcunda ve ortak finansal alanınızda ilerlemekte oluşu sizi maddi eksende pozitif etkileyecektir. Eşinizin veya ortağınızın kaynaklarında çoğalma, kazanç artışı olacaktır. Siz de yatırımlarınızda, banka, kredi, sigorta gibi paylaşımlı gelirlerde daha şanslı olacaksınız. Haziran 2012’ye kadar devam edecek bu transit süresinde elinize toplu para geçebilir, yüklü bir kredi alarak yatırımlarınızı çoğaltabilirsiniz veya toprağa yatırım yapabilirsiniz.
2012 yılının ikinci yarısından sonra yurtdışı bağlantılı konularda, yabancı kişi veya şirketlerle paylaşımlarda, hukuksal süreçte ve ufuklarınızı genişletmenize yardımcı olacak çalışmalarınızda Jüpiter size birbirinden güzel fırsatlar getirecektir.
Kısaca, Uranüs ve Jüpiter bazı yeni ortaklıkların ve anlaşmaların size sürpriz alternatifler getireceğini anlatmaktalar. Terazi burcundaki Satürn etkisinde ilişkilere ve ortaklıklara yapıcı biçimde bakmak isteyebilirsiniz. Buna ilaveten, yeni tekliflere açık durmalı ve dengeli bir yaklaşım içerisinde kalmaya özen göstermelisiniz.
3 Şubat 2012’de Neptün gezegeninin Balık burcuna girecek oluşu çalışma ortamınızı ve iş hayatınızı etkileyecek bazı çözülmelerin başlamasına neden olabilir. Bu transitin etkisi uzun yıllar devam edecektir, ancak çalışma hayatınızda idealleriniz doğrultusunda hareket etmek isterken, ayaklarınızın yere sağlam bastığından emin olmalısınız.
5 Ekim’de Satürn’ün Akrep burcuna girmesiyle maddi kaynaklarınızı daha idareli ve kontrollü kullanmanızı gerektirecek yaklaşık 2 yıllık bir süreç başlayacaktır. Maddi kazanç kaynaklarınızda daralma ve azalma yaşayabileceğiniz bu sürece hazırlıklı olmalısınız.
15 Ekim – 22 Ekim arasında doğan Teraziler, bu yıl kişisel olarak biraz zorlanabilirler. Satürn’ün Şubat ayından Haziran sonuna kadar geri harekette olması işlerin istediğiniz gibi gitmesini geciktirebilir. Temmuz’dan Ekim’e kadar daha hızlı ve seri bir şekilde üzerinize aldığınız sorumluluklara odaklanabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.
1 - 2 - 3 Ekim günlerinde doğan Teraziler devletle ilişkiler ya da içerisinde kurumsallığın söz konusu olduğu alanlarda daha ciddi ve dikkatli bir yaklaşım sergilemeliler. Plüton’un Oğlak burcundan yaptığı dönüştürücü baskıyı yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Kimi manipülatif olaylar, üzerinizde kurulan baskılara karşı kendi yeteneklerinizi açığa çıkarmaya ve soğukkanlı olmaya gayret etmelisiniz.
Enerji ve motivasyon gezegeni Mars 2012 yılında Temmuz ayına kadar Başak burcunda kalacak. Bu uzun transit özellikle yükselen Teraziler için biraz yorucu ve kafa karıştırıcı olabilir. Özellikle 24 Ocak – 14 Nisan arasındaki Mars geri hareket süresince olayları kontrol etmek pek kolay olmayabilir. İş hayatınızla ilgili konulardan kaynaklanan huzursuzluklar, kontrol dışı gelişmeler ve hatta gizli düşmanlıklar sizi rahatsız edebilir. Kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınızı da etkileyebilecek bu süreci sakin, sabırlı ve soğukkanlı yaklaşımlarla geçirmeye çalışmalısınız.
Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde kariyerinizde daha hızlı ilerleme olanaklarının olduğunu görebilirsiniz. 2012 yılında bu etkiyi 3 Temmuz – 23 Ağustos arasında Mars Terazi burcundan geçerken enerjinizin yükselttiğinde yaşayacaksınız.
23 Ağustos – 7 Ekim arasında maddi konularla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde masraflarınız ve harcamalarınız çoğalabilir. Kazancınızı artırmak için ek gelir elde etme yöntemlerine odaklanabilirsiniz.
Aşk, evlilik ve ilişkiler

Terazi ve Yükselen Teraziler geçen yıl ilişkiler ekseninde oldukça hareketli günler geçirdiler. Uranüs’ün karşıt burcunuz Koç’tan getirdiği beklenmedik ilişkiler veya evliliğinizdeki sürpriz gelişmeler sizi şaşırtmış olabilir. Buna ilaveten Terazi burcundaki Satürn’ün de ciddiyet ve sorumluluk üstlenmenizi gerektiren baskısını deneyimliyorsunuz. Artık çevrenizle ilişkilerinizde, tanıştığınız kişilerle paylaşımlarınızda ve hatta kendi kişiliğinizle ilgili konularda daha gerçekçi davranıyorsunuz. Evliliğe ve aşka bakış açınız eskisine oranla çok daha ciddi ve sorumlu olmaya başladı. Heyecanı bitmiş, süresini doldurmuş ve ilerlemeyen birliktelikler içindeyseniz, Ekim 2012’ye kadar yeni kararlar alabilirsiniz. Kısaca aşk ve evlilik alanında artık eski koşulların geçerli olmadığının farkına varmış durumdasınız. Eğer paslanmış ve ilerlemeyen bir beraberlik içinde iseniz, muhtemelen bu dönemde bitişler olacaktır. Ancak bu yeni beraberliklere açık olmadığınız anlamına da gelmiyor.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu kalacağı dönemlerde aşkta ve size keyif veren konularda pozitif etkiler altında olacaksınız.
Aşk gezegeni Venüs, 14 Ocak’a kadar aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde aradığınız mutluluğu yakalamanıza ve partnerinizle çok güzel zaman geçirmenize yardımcı olacaktır.
8 Şubat – 5 Mart arasında ikili ilişkilerinizde veya evliliğinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Eşinizle ya da birlikte olduğunuz partnerinizde aranızdaki tutku yüksek olacak, paylaşımlarınız artacaktır
Venüs; 3 Nisan – 7 Ağustos arasında İkizler burcunda kalacak. Bu transit etkisi altında arasında yeni kişiler, yabancılar ve seyahatler ilişkilerinize canlılık getirecektir. Ancak Venüs’ün geri hareket yapacağı 15 Mayıs – 27 Haziran arasına dikkat etmelisiniz. Aşk ve keyif gezegeni geri giderken yeni ilişkilere başlamak pek doğru bir yaklaşım olarak kabul edilmez. Bu dönemde eski sevgili veya partnerleriniz karşınıza çıkabilir. Eğer evliyseniz, eşinizle bazı konular hakkında iletişim içinde girebilir, birbirinizin yaşam felsefelerinizi anlamaya çalışabilirsiniz.
6 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasındaki dönemlerde aşkta daha mutlu olabilir, ilişkilerinizi geliştirebilir, arkadaş gruplarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Venüs’ün Terazi burcunda olacağı 28 Ekim – 22 Kasım döneminde kendi kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi daha mutlu ve sağlıklı hissedeceksiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde daha güzel etkiler altında olacaksınız.
Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde ilişkilerinizde daha tutkulu ve hareketli olabilirsiniz. Ancak Temmuz ayına kadar Mars sizin isteklerinize ulaşmanıza pek destek vermeyebilir. Özellikle Mars geri hareketinin yaşanacağı 24 Ocak – 14 Nisan arasında kıskançlıklar ve gizli düşmanlıklar gündeme gelebilir. Bu dönemde gereksiz çatışmalardan uzak durmalı, tahrik edici olmamalısınız.
3 Temmuz – 23 Ağustos döneminde kendinizi çok daha olumlu bir biçimde ortaya koyabilir, ilgi uyandırabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizde isteklerinize kavuşma motivasyonunuz oldukça yüksek olacaktır.
7 Ekim - 17 Kasım arasında kısa yolculuklar, yakın çevreyle hareketli paylaşımlar ve iletişimler çoğalacaktır.

Sağlık
Satürn’ün hala burcunuzda ilerlediği 2012 yılında sağlığınıza özen göstermeye devam etmelisiniz. Ekim ayına kadar olan süreçte enerji düşüklüğü, yorgunluk, yoğun baskılar ve sizi zorlayan deneyimler bedeninizi de zayıflatabilir. Yaşam enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Bu nedenle yıl boyunca vücudunuzu takviye edecek vitaminler, düzenli hareket ve iyi bir beslenme gerekli olabilir.
2012 yılında Temmuz ayına kadar Başak burcunda kalacak olan Mars’ta kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylardan ve çalışma hayatınızla ilgili temalardan kaynaklanabilecek gerginliklere sebep olabilir. Özellikle 24 Ocak – 14 Nisan arasındaki Mars retrosu süresince sizi huzursuz edecek olaylardan uzak durmaya ve akışta kalmaya özen göstermelisiniz.
Neptün’ün de Balık burcuna ve sizin sağlığınızı temsil eden yaşam alanına girmesiyle Şubat ayından sonraki dönemde sağlığınızı etkileyebilecek psikosomatik koşullar gündeme gelebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeli ve ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz.
3 Temmuz – 23 Ağustos arasında Mars Terazi burcundan geçerken enerjiniz yükselebilir. Bu dönemde tepkisel ve agresif yaklaşımlar içinde olmak sizi gerginleştirebilir.
17 Kasım – 26 Aralık arasında ailevi konular ya da yuvaya ait durumlara yaklaşımlarınızda daha soğukkanlı olmaya bakmalısınız.
23 - 30 Eylül arasında doğan Teraziler Uranüs karşıtlığından etkilenecekleri için, bedensel sağlıklarına dikkat etmeli; aşırı risk içeren davranışlardan kaçınmalıdırlar.
15 - 22 Ekim arasında doğan Teraziler Satürn etkisinde kendilerini aşırı yormamalı, depresif koşullardan uzak durmaya çalışmalılar.
1 – 2 – 3 Ekim günlerinde doğan Teraziler de ev, yuva ve aileye ait konulara bağlı olaylar ve dönüştürücü temalar nedeniyle psikolojik olarak üzerlerinde bir baskı hissedebilirler.
Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür 2012’de genel olarak ateş elementi burçlarda geri gidecek. Bu nedenle, Merkür’ün geri hareket yaptığı dönemlerde kişisel konularda, yaratıcılığınızı ilgilendiren alanlarda bazı gecikmeler, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
Merkür’ün geri harekette olacağı 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos ve 7 - 27 Kasım dönemlerinde, iletişimlerinizde, kişisel girişimlerinizde ve imza gerektiren konularda aceleci olmamalısınız.
12 Mart - 4 Nisan arasında Merkür’ün Koç burcunda geri hareketine başlayacak oluşu sizi ikili ilişkiler, ortağınızla veya eşinizle iletişimlerinizde, çalışma hayatınızı ilgilendiren alanlarda birtakım aksaklıklarla karşı karşıya bırakabilir.
15 Temmuz - 8 Ağustos arasındaki Merkür retrosu sosyal hayatınızı etkileyebilir, yönetsel ve grup çalışmasını içeren konularda gecikmeler, sorunlar yaşanabilir.
7 - 27 Kasım arasındaki yılın son Merkür retrosu sizin yakın çevre, akraba, kardeşlerle iletişimlerinizde, seyahatlerinizde ve hukuksal alandaki bağlantılarınızda bazı problemlerle karşı karşıya kalmanıza neden olabilir.
Merkür retrolarında ciddi çalışmalar içinde olmalı, ayrıntıları tekrar gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.
Yükselen Burcunuza göre 2012
Terazi

Yükselen Koç Şubat ayına kadar başkalarını içine alan aktiviteler sürecek. Daha sonra gerçek
yaratıcı ilhamla tanışacağınız uzunca bir süreç başlayacak. Yardımsever aktivitelerle uğraşmanız söz konusu.Kişisel açıdan yenilenme içeren başlangıçlarınız ise sürüyor.
Özellikle kariyerde bazı engeller sizi test edecek. Ekim ayından sonra ortaklıkların parasal yanı sizi etkilemeye başlıyor. Finansal sorumluluklar almanız gerekebilir.
Yükselen Boğa İş hayatınız ve kariyer konularınız Şubat ayından sonra daha net ilerleyecek. Özellikle Ekim ayı yeni ortaklıkların öne çıkacağı bir dönem. Yeni anlaşmalar yapılabilir. Yolunda gitmeyen ilişkilerin bitmesi de söz konusu.Aniden gelişen olaylar sizi çok farklı gönüllü çalışmalara itebilir.Üniversite ya da Akademik çalışmalarınıza daha kararlı odaklanabilirsiniz. Hayatınıza değişim getiren kişiler girecektir.
Yükselen İkizler Miras paylaşımları ve ortak paraların kullanımı ile ilgili zorlu bir süreç. Diğer yandan eğitim hayatını ve yaratıcı konularda oldukça önemli ilerlemeler var. Ekim
ayından sonra, iş ortamında eksilerinizi tamamlama üzere harekete geçeceksiniz., Çalışma şartlarında zorlulara dikkat edilmeli.Haziran ayı ise size şanlı başlangıçlar
yapabileceğiniz dönemi gösteriyor. İlişkilerde daha iyimser bir dönem olabilir.
Yükselen Yengeç Bir yere yerleşmek yada güvenliğinizi ilgilendiren uğraşlar sürmekte.Maddi kaynaklarınızı da Ekim ayına adar olumlu yatırımlara yöneltebilirsiniz.Daha sonra çocuklarınızla ilgili önemli sorumluluklar devreye girecek. Aynı zamanda iş hayatında yükselişe geçtiğiniz bir dönem söz konusu.Haziran ayına kadar içinde bulunduğunuz grup çalışmaları ve arkadaşlıklar açısından keyif verici zamanlar
Yükselen Aslan Kendinizi ve yeteneklerinizi geliştirdiğiniz süreç Ekim ayına dek sürüyor. Arasından
Aileye ilişkin önem temalar sizi sorumlu kılabilir. Akademik alanda başlayan yenilenmeler ise tüm hızı ile sürüyor. Yeni kişilerden öğreneceğiniz çok şey olacak.
Ancak iş ortamında ağırlaşan ve baskı kuran temalar var.Sağlığınız açısından dikkatli
olmalısınız. Çalışma sisteminizde öne çıkan değişimlere uyum göstermelisiniz.
Yükselen Başak Ortak paralarda ani iniş çıkışlar devam ediyor. Ancak kendi kaynaklarınızı korumaya yönelik adımlarınız Ekim ayına kadar sürecek. Kişisel başlangıçlarınızı ise Ocak ayı içinde tamamlamaya bakmalısınız.Yabancılarla ilgili konularınız ve yeni bağlantılarınız Haziran ayına kadar size deste verecek. İş hayatında genişlemeler, yeni fırsatlar yine bu dönem sizi mutlu edebilir. Başarıya odaklı olacaksınız.
Yükselen Terazi Başkalarından beklediğiniz parasal destekler devam ediyor. Ortalıkların parasal yanı oldukça geniş imkanlar sağlayabilir. Daha sonra uzun yolculuklar, eğitsel konular hayatınıza renk getirecek. Ekim ayından sonra kendi kazançlarınıza odaklanacaksınız.Daha çok tasarruf yapma dönemi başlıyor.İlişkilerde yaşanan karşıtlıklar kopmaları beraberinde getirebileceği gibi, yeni ilişkiler öne çıkabilir.
Yükselen Akrep Sizin dışınızda gelişen ve hayatınızı kısıtlayan konular sürecek. Önemli başlangıçlarınızı Ekim ayından sonra öne çıkarabilirsiniz.Ancak sağlığınıza özen göstermeniz gereken süreç yine bu ayda başlıyor.Ortalıklar ve ilişkilerden fayda sağlanan süreçler var. Haziran ayına kadar şans sizinle beraber.Yaratıcı konularda yepyeni girişimler, ancak çocuklarla ilgili karmaşalar sizi etkileyecek.
Yükselen Yay Kendinize yeni hobiler ve yaratıcı uğraşlara vereceksiniz. Aynı zamanda aşk ilişkilerinizde daha bağımsız bir dönem. Haziran ayından sonra yeni ortaklıklar hayatınıza girecek.Yepyeni imkanlarla karşılaşabilirsiniz.Aileye, yerleşime ait belirsizlikler ise Şubat dönemi sizi yakından etkileyecek.Daha fazla fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.Ekim ayına kadar sosyal konular ön planda.
Yükselen Oğlak Kariyerle ilişkin testler ve sorumluluklar Ekim ayına kadar sürmekte.Sağlığınızı koruyan temalar, iş ortamında iyileşen çalışma koşulları Haziran’dan sonra öne çıkacak. Aile içi ilişkiler ve özel hayatınızda yaşanan dalgalanmalar ise sizi zorluyor. Zira bu alanda yeni başlangıçların getirdiği yenilenmeler sizi bası altına alacak. Şubat ayına kadar para ile ilgili beklentilerinizde aşırı iyimser olmamalısınız.
Yükselen Kova Evle ilgili planlarınız son derece akıcı ilerliyor. Hemen arkasından aş hayatınız ve yaratıcı konularda daha verimli ve keyifli dönemler içine gireceksiniz. Kardeşlerle olan ilişkilerin ani yön değiştireceği zamanlar ise sizi etkilemekte Aynı zamanda eğitsel çalışmaları olanlar için alternatif konular söz konusu. Kariyerinizi etkileyecek gelişmelere ise şimdiden hazırlanmalısınız. Ekim ayında sorumluluklar artıyor.
Yükselen Balık Bir grubun içinde güç kazanma arzusu içindesiniz. Ayrıca önceden birlikte olduğunuz
kişilerle yolunuzu ayırma noktasında olabilirsiniz. Yakın çevre ile olan ilişkiler adına pozitif olaylar yaşanıyor. Haziran ayına dek eğitim çalışmalarınızda somut başarılar alacaksınız.Bir yere yerleşmekle ilgili planlarınız bu dönemden sonra hayata geçebilir.Kendinizi geliştirebileceğiniz süreç, eğitim konuları Ekim ayında başlıyor.
 

Benzer Diğer Konularımız !

P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
996
pembemor
P
Geri
Üst