2007 2008 Kış Modası “Şort” Modelleri

kördügüm

Tatlı ve Çalışkan Melek
Üye
2007 2008 Kış Modası “Şort” Modelleri
bermuda şort modelleri şort kalıpları kısa şortlar kalıbı kadin bermuda kalibi
2007 2008 Kış Modası “Şort” Modelleri

2006 yaz sezonundan itibaren moda trendleri arasında yer almaya devam eden şort ve bermuda modelleri, 2007 2008 kış sezonunda hemen hemen tüm markaların koleksiyonlarında var. Ayrıca defilelerde giyilen şortlarda gittikçe kısalmaya başladı. Acaba şehirde bu kadar kısa modeller kullanılacak mı?

carshorttv4.jpg


Opak çoraplarla kullanılırsa olabilir ama ince çoraplarla kullanmak biraz zor olabilir hem üşürsünüz hemde bacaklarınıza laf atan çok olur aman dikkat: ). Genelde modeller duble paça tasarlanıyor, 2007 2008 kış sezonundaki şort modellerini kısa oxford botlar, uzun çizmeler ve babetlerle kombinlenerek kullanabilirsiniz.


mangoshort1yr8.jpg




Bacak boyunuz kısa ise, şortların altına platform topuklu bot veya ayakkabı tercih etmeniz daha doğru olur. Böylece bacaklarınız olduğundan daha uzun görünecektir. Zaten bu sezon platform topuklar çok moda. Özellikle diz boyu olan şortları tercih edecekseniz kesinlikle bu platform topukları tercih etmelisiniz.Uzun bacaklarınız varsa hem kısa şortları hem de diz boyu olanları rugan babetlerle daha rahat kullanabilirsiniz.



topshopshortax8.jpg
 
Geri
Üst