Abiye gece elbisesi tavsiyelerimi sizlere veriyorum

M

Misafir

Forum Okuru
Abiye gece elbisesi tavsiyelerimi sizlere veriyorum
Evet arkadaşlarım herkese merhabalar olsun. Bir konuya parmak basmak istiyorum. Evet biz kadınlar pimpirikliyiz, evet çok teferruatçıyız. Cem Yılmaz'ın da dediği gibi " biz kadınlar dijitaliz " yani çevrenize bi bakın isterseniz. Hani şu kadınları bir türlü anlamıyorum cümlelerinin ardına sığınan erkekler var ya, hah işte onlara diyorum. Belki sizlerin bir kız çocuğu yoktur belki de vardır bilmiyorum.... Yok ise arkadaşlarınızın ya da var ise kardeşinizin kız kardeşinizin gidişatına bi bakın, doğuştan teferruatçı ve bazı şeylerin ona doğuştan bahşedildiğini göreceksiniz.

Yok öyle yağma yooook göremiyorum yok iyi bak iyi gözünle bak :D:D Şimdi teferruatlar abidesi biz kadınlar malesef sizler gibi değiliz güzel bir gece için abiye elbise giymeyi herkesten çok isteriz. Ha abiye ile de iş bitmiyor malesef... Pişti olmayacağız, en güzel biz olacağız, öyle sadece abiye elbisesi ile de değil haa :) Çanta, makyaj, ayakkabı seçimi üffff on numara olacak onnn. Şimdi benim gibi düşünen hemcinslerim için biraz modelleme yapacağım. Olaki konu geçerliliğini yitirir zaman geçer bişi olur modeli bulamazsınız, sonra çemkirmeyin olur mu ?

Gece Elbisesi Abiye Seçerken Nelere dikkat etmek gerekiyor ?

Gecenin en şıkı ve en güzeli olmak için her kadının şunları bilmesi gerekiyor. Modadan önce öncelikle mevsim, vücut tipi, uzun kısa bacak hatta saçın uzun kısa olması da olayları baştan aşağı değiştiriyor. Moda da neymiş ayol kendin yaratacaksın kendi modanı :D:D

Vücut ölçülerim yerinde nasıl bir kıyafet seçeyim ?


Hah en güzel bölümden başlıyoruz. Özellikle straplez elbiseler her zaman moda vücudunuzu saracak göğüs kısmınız geniş olacak neyse anlatalım devam edelim diyeceklerimize. Dedim ya vücut tipini iyi bilmeniz gerekiyor. Omuz kısımlarınız dar ise kocaman memişli iseniz yandınız straplez size göre malesef değil demektir. Bu elbise için kesinlikle omuzlarınızın geniş olması gerekiyor. Alt kısım şiştikçe üst kısımlar da dar görünür unutmayın. Neyi nasıl yapacağınızı ve nasıl yakışacağınızı da kesinlikle bilmeniz gerekiyor.

Özellikle çevrenizdeki arkadaşlarınızdan size karşı samimi olmalarını ve yakışıp yakışmadığını kalbi olarak söylemelerini isteyebilirsiniz. Zaten dört dörtlük ölçüdeki bayana çuvalda yakışır vesselam :D:D

Mini Abiye seçimi.jpg

Resimdeki örnekte omuzların ve alt kısım yani karpuzların tam yerinde olduğu ve elbisenin ne kadar alımlı ve yakışmış şekilde olduğu görünüyor. Bu zatı möhteremin eğer memiş kısımları çok büyük olsaydı, yani omuz hizalarından da daha büyük olsa idi 90 üstünden bahsediyorum. Bu durum biraz sıkıntı olabilirdi. Şimdi ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.

TEN RENGİNE GÖRE ABİYE ALINIZ
Arkadaşlarım söyleye söyleye dilimde tüy bitiyor. Esmer tenli, özellikle güneşin kavurucu sıcağı ile teni haşır neşir etmiş süper yanmış tamda çikolata gibi olan bir bayanda koyu ren dur maaaaaz. Açık renk seçeceksiniz. Açık tene sahip prensesler ise tabiki koyu renk seçebilirler bunu kesinlikle unutmuyoruz.

esmer tenlilerin abiye seçimi.jpg


Hafif esmer tene sahip olan bayanlar yukarıdaki gibi açık renkleri barındıran kıyafetler seçebilirler. Şimdi gelelim diğer mevzuya kızlar :) Ne kadar güldüm yahu konuyu yazarken ilginç sırıtkanlığım üzerimde bugün benim nedense

ABİYE ELBİSENİN İÇİNE GİYİLECEK ÇAMAŞIR
İz bırakmayacak ve en önemlisi " bu beni zayıf gösterir sıkısını giyeyim " şeklinde cümle kurarak kesinlikle abiye elbisenin altına bakın altını çiziyorum kesinlikle ve kesinlikle çok dar bir çamaşır giymemeniz gerekiyor. Estetik açıdan da elbise oturacak bir elbise ise kötü görünürsünüz bilginiz olsun.

KİLOLU KADINLARDA ABİYE SEÇİMİNDE NELER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI ?
Büyük bedenim abi, hatun dediğinin balığı da etide birlikte olur balık etli olur napim boğazı tutamıyorum dolayısı ile kiloluyum diyen arkadaşlarımız için en önemli ayrıntı tüller arkadaşlarım. Seçtiğiniz abiyenin üzerine özellikle yoğun olarak kilolu olan bölgelere tüller yardımı ile gizleme yöntemi kullanılabilir. Sakın ola dikine haricinde çizgisi olan abiyeyi seçmiyorsunuz. Her türlü kusuru şıkır şıkır kapatacaktır. Yandan çizgili ya da sade abiye sizi daha fazla kilolu gösterecektir. Volanlı ya da fırfırlı janjanlı abiye asla ama asla seçmiyorsunuz.

dikine çizgili kilolular için abiye.jpg

Tamda bahsetmek istediğim bu yukarıdaki resim arkadaşlarım kilolu iseniz dikine çizgili abiye alacaksınıııız :) Haa kilo veririm diyorsanız hemen kiloda verebilirsiniz artık tercih sizin. Ama her halukarda kendinizle barışık olmanız ve kafanıza göre değil de biraz hesaplayarak kıyafet tercih etmeniz gerekiyor.

Evett omarım sizlere yardımcı olabilmişimdir arkadaşlarım. Yeni bir konuda görüşelim diyecem ama görüşemeyebiliriz.

Hemen aşağıdan dikkatinizi çekecek bazı konuları ekliyorum. Bunlarda galeri de var dileyen kişiler konulara girerek abiyenin yanı sıra saç modeli ya da diğer ıvır zıvırlara bakabilir işte :D:D

[album=medium]77[/album]


[album=medium]75[/album]


[album=medium]73[/album]


[album=medium]68[/album]


[album=medium]66[/album]


[album=medium]62[/album]

[album=medium]55[/album]

[album=medium]54[/album]

[album=medium]53[/album]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abiye elbiseler konusu güncellendi kızlar. Bu konu ile ilişkili olan diğer konular da eklenerek benzersiz hale getirildi haydi faydalanın :D:D
 
Geri
Üst